Setari Cookie-uri

Bio Sculpture Gel: primul sistem de manichiura preocupat de ingrijirea si tratarea unghiilor naturale

Succesul fulminant al Bio Sculpture Gel in saloanele de manichiura internationale, s-a datorat tehnologiei avansate si dezvoltarii permanente a produselor.

comunicat de presa

Sistemul de manichiura care a revolutionat in ultimele decade intreg arealul frumusetii, un reper absolut al calitatii tradusa prin inovatie tehnologica, formule unice patentate si rezultate incontestabile - Bio Sculpture Gel– promite sa cucereasca incepand cu acest sezon atat tehnicienii din saloanele de beauty cat si clientele dornice de o ingrijire sustinuta a unghiilor naturale, Romania fiind cea de-a patruzecea tara in care brandul descinde cu o misiune foarte clara: aceea de a conferi perfectiunii noi definitii.

Succesul fulminant al Bio Sculpture Gel in saloanele de manichiura internationale, s-a datorat in primul rand tehnologiei avansate si dezvoltarii permanente a produselor, astfel incat acestea sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente cerinte.

In urma cu trei decenii, Elmien Scholtz demara in Africa de Sud, primele cercetari aprofundate ce aveau in vedere conceperea unui produs care nu doar sa confere unghiilor rezistenta si culoare de lunga durata, ci sa trateze si sa ingrijeasca in acelasi timp unghiile naturale.

Citește și:

Bio Sculpture Gel

Dupa aproape 8 ani de munca sustinuta si mii de teste efectuate, gelul Bio Sculpture a fost inregistrat si patentat drept primul produs din lume de tip tratament, reactiv la razele UV, cu uscare rapida si indepartare prin infolierea unghiilor in dischete cu dizolvant, neutilizand instrumente de lucru cu potential agresiv asupra sanatatii si integritatii suprafetei unghiilor.

La scurt timp dupa patentarea gelului-tratament Bio Sculpture cu efect de fortificare a unghiei naturale, compania a lansat Bio Sculpture Sculpting Gel, cea de a doua inovatie recunoscuta la nivel mondial, un produs care a surprins specialistii in arta manichiurii prin calitatile, performanta si adaptabilitatea la nevoile particulare ale fiecarei cliente: o formula unica de gel care conferea atat flexibilitate, rezistenta, stralucire ca de oglinda si culoare intensa, cat si nenumarate posibilitati de prelungire a patului unghial, rezultatul fiind o manichiura perfecta cu un aspect cat se poate de natural.

Citește și:

De-a lungul anilor Bio Sculpture Gel a conceput si o gama de lacuri de unghii cu o rezistenta garantata de 7 zile pe unghii, precum si o linie de produse dedicate manichiurii SPA, alaturate celor de intretinere si ingrijire a unghiilor (geluri delicate de curatare, spray-uri anti-fungice, ulei pentru cuticule si creme hidratante pentru maini sau picioare).

bio sculpture gel

Bio Sculpture Gel vine sa completeze o nisa neacoperita pana acum de niciun alt brand pe piata produselor profesionale destinate manichiurii din Romania, misiunea companiei comportand doua laturi. Pe de o parte este vorba despre a oferi clientelor saloanelor de manichiura un sistem complet de ingrijire axat indeosebi pe solutionarea problemelor unghiilor naturale, dincolo de beneficiile aplicarii unui gel colorat rezistent si cu uscare rapida.

Cea de a doua componenta vizeaza educarea si training-ul tehnicienilor din saloane, acestia transformandu-se din simpli executanti ai unui protocol standardizat, in specialisti capabili sa realizeze un diagnotic al unghiilor fiecarei cliente, iar pe baza acestuia sa identifice cea mai potrivita schema de tratament si ingrijire pe termen lung, avand la dispozitie produsele cu actiune specifica Bio Sculpture (uleiuri cu vitamine pentru hranire, uleiuri pentru hidratare, fortifiere, prevenire a casarii sau a exfolierii unghiilor etc).

Citește și:

Spre deosebire de alte tipuri de geluri care doar confera lungime si culoare unghiilor, produsele Bio Sculpture Gel trateaza unghiile naturale, tehnicile speciale de aplicare intr-un strat precis, foarte subtire, permitand unghiei sa fie flexibila si ferind-o de incidentele neplacute survenite in urma unor socuri. Bio Sculpture Gel exceleaza negresit la toate capitolele: ingrijeste si protejeaza unghia naturala, datorita gelurilor-tratament cu grade de flexibilitate diferite incluse in gama se intrevede cate o solutie ideala pentru orice tip de unghie, nu necesita folosirea unor primere care ar cauza deshidratarea unghiilor naturale, garanteaza tinuta impecabila a manichiurii timp de trei saptamani, permite efectuarea de prelungiri a patului unghial sau de corectii a unghiei naturale (denivelari, suprafete neregulate etc), se usuca instantaneu gratie lampii LED, intensitatea si stralucirea culorilor se mentin intacte pana la urmatoarea sesiune de manichiura, paleta cromatica surprinde prin nu mai putin de 160 de culori (60 dintre acestea sunt disponibile in Romania, urmand a fi completate pe parcurs cu nuante noi) si se indeparteaza in doar 15 minute cu ajutorul unei solutii speciale fara acetona,

Citește și:

Bio Sculpture Gel se prezinta drept un sistem de manichiura de cinci stele, gelul-tratament primind din partea forumurilor internationale de specialitate rating-ul maxim pentru sanatate si siguranta. Regasit in peste 7000 de saloane din lumea intreaga, Bio Sculpture Gel patrunde pe piata din Romania prin intermediul World Beauty Concept. Tehnicienii care isi doresc sa lucreze cu Bio Sculpture Gel trebuie sa urmeze un training intensiv sub indrumarea Andreei Beatrice Lascu (.1 Concept) – Educational Manager Bio Sculpture Gel Romania.

Produsele din gama Bio Sculpture si serviciile de manichiura aferente (preturile variaza intre 70 de lei si 130 de lei) pot fi regasite in meniul de beauty al .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr.53-55), precum si in saloanele profesionale acreditate.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.