Setari Cookie-uri

Un diamant de 12.000 euro va fi oferit la petrecerea de Revelion la Stejarii Ballroom

Stejarii Country Club va organiza petrecerea de Revelion in ballroomul elegant situat la etajul cladirii. In cadrul evenimentului extravagant, intitulat "Diamond Party", va fi oferit, prin tragere la sorti, un diamant certificat de 1 carat, in taietura briliant, avand proprietati deosebite si o valoare de 12.000 euro.

Comunicat de presa

Conceptul petrecerii de Revelion si premiul oferit urmeaza in mod fidel sloganul singurului country club din Romania: "anything but ordinary". Invitatii vor avea parte de o experienta unica in seara dintre ani, intr-un cadru restrans, inspirat de eleganta eterna a diamantelor. Totodata, acest premiu vine ca o celebrare a implinirii unui an de activitate de la inaugurarea Stejarii Country Club.

Stralucire, eleganta, rafinament - acestea sunt cuvintele care vor defini ultima noapte a anului, petrecuta intr-o locatie unica in tara noastra, renumita pentru design-ul modern si arhitectura spectaculoasa. Momente artistice dinamice, o selectie de specialitati culinare ce aduna retete traditionale din 4 tari (Romania, Franta, Italia, Marea Britanie), bauturi rafinate si un decor de poveste vor crea o atmosfera memorabila la Stejarii Ballroom. Invitatii vor fi intampinati in foyer-ul elegant pe acorduri armonioase de harpa si flaut. Petrecerea va fi animata de trupele Alexandra Ungureanu & Crush si Alin Pascal Band.

Citește și:

Stejarii Country Club pune la dispozitia invitatilor o parcare subterana spatioasa, cu 300 de locuri.

Pentru multe informatii despre eveniment, va invitam sa sunati la Concierge (+40) 744 332 155 sau vizitati websiteul.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.