Setari Cookie-uri

Gaseste cadoul perfect in noua colectie de Craciun de la Pandora

CRACIUN TRADITIONAL. Sarbatorile de iarna simbolizeaza multe dintre momentele de neuitat din vietile noastre.

comunicat de presa:

Special create pentru acest sezon, noile talismane PANDORA din argint 925 si email de culoare rosu-zmeura si alb-inghetat stralucesc vesel, devenind pastratoare delicate ale momentelor pretioase petrecute alaturi de cei dragi.

PERLE ELEGANTE. Asemeni unor comori din cutiile de bijuterii de demult, perlele impodobesc o noua si frumoasa serie de bijuterii de argint 925, reinterpretand cea mai veche si cunoscuta piatra semipretioasa. Noile bijuterii cu perle de la PANDORA dovedesc faptul ca piatra reginelor nu mai este acum rezervata doar capetelor incoronate.

Ideale pentru a fi purtate in timpul zilei, dupa orele de lucru sau cand te indrepti spre altar, aceste bijuterii moderne usor de purtat reinsufletesc versatilitatea perlelor, imortalizata de femeile incantatoare si glam ale vechiului Hollywood.

Citește și:

DANTELA VINTAGE. Luminata de stralucirea setului pave cu zirconiu cubic, noua serie-statement de la PANDORA este inspirata din magia noptilor instelate si din frumusetea ferestrelor de catedrale stravechi, sclipind in noptile senine.

Impingand mai departe limitele tehnologiei, bijuteriile dantelate sunt ornamentate fin, in detaliu, in micro-seturi de zirconiu cubic fixate in argint 925. Ele onoreaza, astfel, traditia PANDORA pentru arta mestesugita a bijutierilor si luxul accesibil, propunand un design nou si interesant pentru modelul clasic al dantelei. Aspectul heraldic si farmecul stravechi complementeaza perfect trendurile de inspiratie medievala de pe podiumurile de moda.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.