Setari Cookie-uri

Un look de poveste...de iarna

Un look imaculat. O aparitie invaluita in magie.

Comunicat de presa

Decembrie e luna in care devii Craiasa Zapezilor! Lasa-te rasfatata asemenea reginelor tinuturilor de gheata si traieste propria poveste de iarna! Secretul prospetimii tale poate fi chiar aerul rece, aplicat in mod controlat pe corpul tau, cu ajutorul specialistilor de la clinica de infrumusetare Noblezza.

Povestile au un miez de adevar, caci terapia prin frig, una dintre cele mai vechi metode, folosita de secole sub diverse forme, te ajuta sa-ti revigorezi corpul si sa-ti stimulezi sistemul imunitar.

Ce-ai spune sa iti lasi corpul invaluit de aburi racorosi, la temperaturi scazute, timp de maximum trei minute?

In timpul unei sedinte de criosauna, caci despre acest tratament de ultima generatie vorbim, organismul nu este supus unui soc termic, deoarece aerul este foarte uscat, pe cand in mod normal, in aer liber, unde exista umiditate, temperaturile scazute ar fi de nesuportat.

Citește și:

Expunerea timp de cateva minute la aerul rece din criosauna are efecte spectaculoase asupra sanatatii: de la o piele mai frumoasa, la energie mai multa si un consum de la 1.000 la 3.000 de calorii, si pana la intarirea imunitatii.

Terapia elimina stresul si consecintele sale si, in plus, te ajuta sa faci fata mai bine frigului din timpul iernii.

Specialistii clinicii de infrumusetare Noblezza au observat de-a lungul anilor beneficiile criosaunei, atat de ordin estetic, cat si pentru sanatate si de aceea recomanda criosauna in foarte multe cazuri, inclusiv pentru accelerarea recuperarii dupa traumatisme sau interventii chirurgicale, dar si pentru refacerea rapida a organismului dupa antrenamentele sportive, eliminand febra musculara.

Clinica de infrumusetare Noblezza se numara printre primele centre din Bucuresti care a adoptat in portofoliul sau acest tratament, alaturi de alte tehnologii performante in materie de tratamente faciale, corporale si epilare definitiva. In perioada aceasta, poti profita de ofertele speciale pe care le ofera si poti achizitiona prima sedinta de criosauna cu doar 80 lei. Mai multe informatii atat despre beneficiile pe care le poti obtine prin criosauna cat si despre ofertele speciale Noblezza, poti gasi pe www.noblezza.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.