Setari Cookie-uri

Machiajul de sarbatori

Fie ca optati pentru un machiaj in linii clasice, fie ca va orientati spre unul mai spectaculos, makeup-ul de sarbatori trebuie sa fie deosebit si sa va faca sa straluciti.

Comunicat de presa

Machiajul de sarbatori reprezinta o necesitate pentru fiecare doamna si domnisoara care isi doreste un look cu totul special in aceasta perioada. Fie ca optati pentru un machiaj in linii clasice, fie ca va orientati spre unul mai spectaculos, makeup-ul de sarbatori trebuie sa fie deosebit si sa va faca sa straluciti.

Step 1

Aplicati si estompati pe toata pleoapa mobila pudra bronzanta Sun of Egipt (nuanta 01).

Paese Sun of Egipt este o pudra ce contine particule de aur, se impregneaza bine in piele, ofera o stralucire intensa si un efect de lunga durata.

Step 2

Se aplica fardul de ochi Opal (nuanta 245) pe interiorul pleoapei, iar coltul extern al ochiului se umbreste cu o nuanta inchisa (602) a fardului Kashmir Mono si se estompeaza spre arcada pentru un efect de alungire a ochilor. Cele doua nuante se blenduiesc bine intre ele, folosind miscari circulare.

Citește și:

Fardurile de ochi Opal contin particule de silicon, sunt puternic pigmentate si au efect de stralucire.
Fardurile Kashmir Mono contin saturatie de pigmenti ce asigura o culoare de intensitate maxima.

Step 3

Se contureaza ochii cu creionul negru waterproof de la Paese pentru a aduce un plus de dramatism machiajului.

Step 4

Se aplica fondul de ten Expert Foundation Moisturizing (nuanta 02) cu o pensula speciala si se intinde bine pe ten. Se prefera aplicarea fondului de ten dupa machiajul ochilor pentru a evita patarea de fard.
Fondul de ten Moisturizing de la Paese ofera o hidratare intensa si are un efect de lunga durata. Este bogat in ingrediente active si are o consistenta cremoasa.

Step 5

Cu ajutorul unei pensule, se aplica cu miscari circulare pudra de orez pentru a fixa cat mai bine intregul machiaj si pentru un efect de satinare.
Pudra de orez este extrem de delicata, fina si usor de aplicat. Lasa pielea matasoasa, cu o textura uniforma si absoarbe excesul de sebum. In plus fixeaza si asigura un machiaj de durata.

Citește și:

Step 6

Pentru un plus de stralucire, se aplica pudra Sheer Glow (nuanta 12).
Pudra compacta Sheer Glow are un efect intens de stralucire.

Step 7

Pentru a contura trasaturile fetei si pentru un aspect sanatos, se aplica blush-ul cu ulei de argan (nuanta 45). Aplica fardul de obraz de-a lungul pometilor, trecand cu pensula pe sub ei, spre urechi, pentru a-I scoate in evidenta.

Blush-ul cu ulei de argan de la Paese ofera un look fresh si asigura un efect de lunga durata. Datorita uleiului de argan, se obtine o hidratare mai buna a pielii.

Step 8

Se aplica cateva straturi generoase de mascara Volume Lash. Pentru un look mai dramatic, se pot pune niste gene false.

Mascara Adore Volume Lash Paese confera un volum extrem si amplifica genele. Are un efect de lunga durata, defineste si separa genele fara sa le incarce.

Step 9

Se completeaza machiajul aplicand rujul cu ulei de argan (nuanta 37) cu o pensula speciala. Avand in vedere faptul ca machiajul ochilor este destul de intens, s-a optat pentru o nuantare naturala a buzelor.
Rujul cu ulei de argan ofera o hidratare profunda a buzelor, asigura o acoperire completa, de lunga durata si o culoare intensa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.