Setari Cookie-uri

Adopta un look stylish de Anul Nou cu Marks & Spencer

Pentru ultima zi din acest an, Marks & Spencer adauga o nota de magie si stralucire prin articolele sale de imbracaminte elegante si accesoriile special concepute pentru a petrece ajunul Anului Nou in mod fermecator si plin de stil.

Comunicat de presa

Numaram zillele ramase in anul 2014 si ne pregatim sa intampinam Noul An cu stil si farmec. Iar pentru ca acesta este momentul mult asteptat al anului, in care femeile sunt in centrul atenţiei si radiaza de gratie, Marks & Spencer propune o selectie de articole vestimentare si accesorii elegante pentru orice femeie care isi doreste sa aiba o aparitie uimitoare si frumoasa in sala festiva.

Pentru ultima zi din acest an, Marks & Spencer adauga o nota de magie si stralucire prin articolele sale de imbracaminte elegante si accesoriile special concepute pentru a petrece ajunul Anului Nou in mod fermecator si plin de stil. Femeile pot alege de la salopete chic si rochii elegante la bijuterii indraznete si stralucitoare, toate fiind create special pentru a marca numaratoarea inversa pana la anul 2015.

Mai mult, pentru ca fiecare femeie sa se simta unica in aceasta noapte speciala, M&S aduce un strop de stralucire care se asorteaza perfect cu tinuta festiva prin colectia sa de coliere si cercei.

Citește și:

Alege o tinuta eleganta Marks & Spencer:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.