Setari Cookie-uri

Un univers plin de magie si personaje fantastice cu papusile din gama "Barbie si usa secreta"

Mos Craciun aduce darurile mult visate

comunicat de presa

Pentru copii, Craciunul este cea mai frumoasa perioada din an, momentul cu cele mai mari emotii si cele mai frumoase surprize si cadouri. Daca micutii au fost cuminti, atunci Mos Craciun trebuie sa le indeplineasca dorintele si sa le aduca darurile mult visate. Si pentru ca stim ca lumea fetitelor se invarte in jurul papusilor si nu ne dorim ca Mosul sa dea gres, avem cateva recomandari de cadouri pentru fetite: papusile din gama „Barbie si usa secreta”.

- Papusa Printesa Alexa, prima papusa Barbie care canta doua melodii in limba romana are rolul principal in filmul “Barbie si usa secreta”. Printesa Alexa este imbracata intr-o rochie roz, corsetul rochiei este accesorizat cu trei flori in culori vibrante, in par poarta o diadema, iar magia este sporita de bagheta pe care o tine in mana.

Citește și:

barbie

- Printesa Malucia este cea care vrea sa fure magia din tara. Ea poarta coroana si bagheta, ambele roz, rochia fiind in nunate de mov si roz, cu modele care ne duc cu gandul la magie.

- Papusile Romy Sirena si Nory Zana sunt cele care o ajuta pe Alexa in lupta ei pentru restabilirea magiei in tara. Romy poarta o rochie in nuante de roz, mov si albastru, in par are o scoica si o stea de mare, iar la gat poarta margele roz, in timp de Nory poarta o rochie in nuante de roz accesorizata cu fluturi portocalii, iar in par are un fluture.

Printesa Alexa, alaturi de restul papusilor din gama „Barbie si usa secreta”, pot fi gasite in Hypermarketurile Cora, Carrefour, Auchan, Metro, Selgros, in Diverta, Smyk, Varuna, Zooperkids, E-mag si pe elefant.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.