Setari Cookie-uri

Top cinci cadouri deosebite pentru o tech-woman

Conform QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online din Romania, femeile prezinta un interes din ce in ce mai mare pentru gadgeturi si accesorii de ultima generatie. De la huse, protectii, tablete, casti, pana la telefoane, ceasuri inteligente si bratari de fitness, posibilitatile de cadouri pentru femeile pasionate de tehnologie sunt nelimitate.

comunicat de presa:

Petrecerile de Craciun si Revelion sunt momente oportune pentru femeile care doresc sa-si etaleze ultimele achizitii in materie de moda si accesorii. Astfel, specialistii de la QuickMobile au facut o lista cu cele mai ravnite gadgeturi si accesorii pentru telefoane si au realizat un top al celor mai potrivite cadouri pentru femeile pasionate de tehnologie.

Pentru femeia sportiva, recomandarea specialistilor de la QuickMobile este bratara fitness wireless Fitbit, un dispozitiv subtire si stilat care, pe timpul zilei, inregistreaza pasii parcursi, iar pe timpul noptii observa calitatea somnului. Bratara Fitbit functioneaza cu o serie de dispozitive iOS si Android si poate fi usor accesorizata la diverse tinute, avand in vedere ca este disponibila in sase culori (roz, gri, verde, mov, albastru, rosu).

Citește și:

In cazul femeilor atente la detalii, noul iPhone 6 reprezinta un cadou cu adevarat special. Dispozitivul ruleaza cel mai avansat sistem de operare al momentului, are un ecran de 4,7 inci si un spatiu de stocare 16 GB, suficient pentru a pastra toate fotografiile si melodiile preferate. Mai mult, noul tip de ecran cu care este prevazut smartphone-ul, dispune de un strat de sticla ultra-rezistent la lovituri.

O husa marca Guess cu design indraznet si inchidere magnetica este un accesoriu glam pentru orice doamna sau domnisoara in pas cu moda. Aceasta se adapteaza perfect formelor dispozitivului si il protejeaza impotriva loviturilor si zgarieturilor. Elementul care transforma acest accesoriu de telefon intr-un accesoriu de tinuta il reprezinta strasurile impunatoare aplicate pe partea din fata a husei.

Doamnele care pun pret pe timpul lor se remarca usor in multime, fiind cele care sunt tot timpul conectate la telefonul mobil pentru a fi la curent cu toate noutatile. Pe timpul iernii, se pot proteja cu ajutorul unei perechi de manusi touchscreen care functioneaza perfect cu un dispozitiv electronic si permite utilizarea ecranului tactic cu toate degetele.

Citește și:

Un cadou util de la Quick Mobile pentru cele care imbina tehnologia cu muzica este caciula HI-FUN. Acesta este un accesoriu creat cu scopul de a beneficia de muzica preferata chiar si in sezonul rece. Disponibila in noua culori, caciula dispune de boxe, microfon integrat si un buton de shuffle si poate fi conectata la toate dispozitivele multimedia (smartphone-uri, MP3 player, tableta) printr-o mufa jack. Mai mult, HI-Fun nu are nevoie de baterii si se curata usor in masina de spalat.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.