Setari Cookie-uri

De Sarbatori alege Mathilde, stilul tau natural!

Sarbatorile sunt momentul acela din an cand ne gasim timp pentru familie si prieteni si pentru noi insine. Asa ca, daca esti in cautarea unor tinute care sa iti puna in valoare feminitatea si sa te faca sa te simti in largul tau in orice context, aducand totusi o nota sofisticata look-ului tau, cu siguranta stilul Mathilde ti se potriveste!

comunicat de presa:

Fie ca iti doresti o tinuta speciala pentru petrecerea de sfarsit de an cu colegii de birou sau o tinuta deosebita cu care sa-ti impresionezi familia la masa de Craciun sau pur si simplu acea rochie perfecta pentru a marca trecerea dintre ani cu o nota de glam, vei gasi ceea ce ti se potriveste in oferta de tinute festive marca Mathilde.

Daca preferi un stil casual-chic si mizezi pe confortul hainelor pe care le alegi, iti recomandam o tinuta de cocktail cu pantaloni sau o rochie ce combina aspectul stilului office cu un finish romantic si fluid din voal. Fiecare dintre aceste trei tinute se incadreaza in marja de pret de 250-300 lei.

Daca te caracterizeaza eleganta minimalista, Mathilde te indeamna sa alegi rochitele tip baby-doll reinterpetat, disponibile in noua colectie cu preturi cuprinse intre 420 si 520 de lei.

Citește și:

Iar daca esti adepta unui stil sofisticat si pui pret pe combinatii indraznete de materiale, poti alege modelele asimetrice din gama de rochii de ocazie Mathilde. De asemenea, pentru un efect spectaculos, poti opta pentru o tinuta vaporoasa, cu aer boem, din voal in culori intense. Preturile pot varia in acest caz de la 450 la 850 de lei.

Toate modelele sunt disponibile inclusiv pentru comenzi online, pe site-ul www.mathilde.ro, unde vei descoperi un univers colorat al feminitatii. Culorile predominante sunt rosu, mov pruna, zmeuriu, bleu, turcoaz si verde, culori vibrante, care te vor ajuta sa iesi din anonimat.

De asemenea, te vei face remarcata daca optezi pentru croielile asimetrice, un reper reprezentativ al stilului Mathilde, alaturi de croielile cambrate, ce pun accent pe senzualitatea formelor feminine. Aerul contemporan al tinutelor Mathilde este dat de combinatiile neasteptate de material, de la brocart, matase, catifea, pana la tricoturi din lana 100%, inuri, ramie, tafta, tul.

Citește și:

De Sarbatori alege Mathilde, stilul tau natural!

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.