Setari Cookie-uri

De sarbatori, fashion icon look cu noua colectie de esarfe Snowflakes, by Magnolia Scarves

Realizate 100% din matase naturala si cu elemente subtile Swarovski, esarfele M Scarves confera stralucire si exclusivitate oricarei tinute pe care alegem sa o purtam.

comunicat de presa:

Cand port o esarfa de matase ma simt femeie, o femeie frumoasa”, o declaratie din anii ’40 a fashion icon-ului Audrey Hepburn care ramane valida si azi si care influenteaza numeroase femei din intreaga lume. Accesoriu style statement pentru Hepburn, Grace Kelly, Catherine Deneuve, esarfa “vorbeste” cel mai bine despre personalitatea unei femei.

Pornind de la acest insight pretios au fost create esarfele Magnolia Scarves, pentru a celebra unicitatea feminina, frumusetea fiecareia dintre noi.

Realizate 100% din matase naturala si cu elemente subtile Swarovski, esarfele M Scarves confera stralucire si exclusivitate oricarei tinute pe care alegem sa o purtam. Imprimate cu design-uri unice, generate digital intr-o varietate de combinatii grafice si tonuri specifice, esarfele Magnolia Scarves pot fi personalizate in functie de individualitatea celei care le poarta, complimentandu-i stilul vestimentar, fie ca este vorba de tinute de zi sau de tinute pentru ocazii speciale, precum Ajunul Craciunului sau Revelionul.

Citește și:

Noua colectie de iarna Snowflakes reda in modul cel mai sugestiv unicitatea fiecarei esarfe Magnolia Scarves. Asemenea fulgilor de zapada, unici precum cristalele de gheata care ii alcatuiesc, fiecare print, fiecare esarfa din aceasta colectie este diferita si ne spune o poveste.

Modelul Kaleidoscope Skies priveste si ilustreaza, prin cilindrul unui caleidoscop, povestea zborului unor stoluri de pasari deasupra copacilor ninsi, iar fiecare print din acest model prezinta un cadru nou din calatoria lor. Disponibil in trei variante de printuri, in nuante iernatice de alb, gri si auriu, acest model de esarfe este perfect pentru noaptea Ajunului de Craciun.

Endless Magnolia imagineaza insusi spiritul brandului, frumusetea feminina, nobila, delicata ilustrata printr-o spirala de flori de magnolie, care isi continua povestea in fiecare print, surprinzandu-ne cu melanjuri mereu diferite de dispuneri grafice si culori. Eleganta florilor de magnolie si nuantele puternice de fucsia, albastru si mov-pruna recomanda aceste esarfe drept accesoriul-bijuterie ideal pentru noaptea de Revelion.

Citește și:

Colectia capsula contine 4 modele de esarfe: Kaleidoscope Skies, Endless Magnolia, Dancing Snowflakes si Blossoming Tree, disponibile intr-o varietate de printuri unice ce pot accesoriza atat tinute casual cat si tinute elegante, conferindu-le stralucire si eleganta.

Unica, personala si pretioasa, esarfa Magnolia Scarves este accesoriul-cadou perfect ce va fi apreciat de orice femeie, o va face sa se simta speciala, eleganta, feminina, frumoasa.

Magnolia Scarves, each scarf like no other
Love it before you see it. Feel it before you touch it.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.