Setari Cookie-uri

Performance Pop!

Adidas StellaSport este o noua categorie sport adidas care se adreseaza tinerelor, sub indrumarea directorului de creatie Stella McCartney.

Comunicat de presa

Lansata in ianuarie 2015, noua gama combina sportul si stilul si este definita prin branding-ul indraznet, culorile explozive si imprimeurile in culori vii. Astfel, adidas redefineste tinutele sport prin prisma unei abordari inedite, directionata catre publicul tanar.

Creat pentru tinerele active, adidas StellaSport cuprinde colectii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii care incorporeaza tehnologii sport performante, destinate atat atrenamentelor in sala de fitness, cat si stilului urban. Noua gama include o varietate larga de produse, de la articole esentiale ce nu pot lipsi din kit-ul de sport, pana la piese statement.

Stella McCartney, Creative Director in cadrul adidas StellaSport a declarat:
"Noua gama adidas StellaSport destinata tinerelor este proaspata, moderna si vibranta, creata pentru a iesi in evidenta - ne-am dorit sa-i dam viata prin colectii inedite si sa imbinam performanta cu stilul pentru a defini o noua categorie inovatoare - performance pop."

Citește și:

Tricouri sport, bustiere si colanti in diferite modele de color blocking, prevazute cu tehnologia ce indeparteaza rapid umezeala climaliteTM, asigura un confort sporit si lejeritate in utilizarea zilnica. Colectia este completata de imprimeurile emblematice si tinute statement precum salopetele si costumele trainkini.

Incaltamintea din gama adidas StellaSport ofera un confort sporit prin captuseala interioara care se muleaza pe forma piciorului si este prevazuta cu materiale care asigura o ventilatie sporita. Gama este completata de o selectie de accesorii sport precum: sepci, sosete inalte si rucsacuri modern colorate.

Colectia adidas StellaSport pentru Primavara/Vara va fi disponibila incepand din luna februarie in toate magazinele adidas. Noua gama completeaza linia adidas by Stella McCartney care celebreaza a 10-a aniversare prin colectia Primavara/Vara 2015 si cuprinde categoriile alergare, yoga, studio, inot, tinute de weekend si sporturi de iarna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.