Setari Cookie-uri

Look de munte: 5 modele de incaltari perfecte pentru ger si zapada

Deichmann iti propune cateva modele de incaltari confortabile cu care sa pasesti relaxata pe partiile scaldate in zapada, voie buna si multa distractie!

Comunicat de presa

Te-ai hotarat! Dupa petrecerile fancy, in care tocurile s-au impus in tinutele tale, este randul ghetelor, al cizmelor sau al bocancilor sa intre in actiune in vestimentatia ta, intr-o escapada relaxanta la munte! De data aceasta, nu mai asortezi incaltarile la tinute, ci la... zapada!

Deichmann iti propune cateva modele de incaltari confortabile cu care sa pasesti relaxata pe partiile scaldate in zapada, voie buna si multa distractie!

1. Ghete tip bocanc

Daca esti o fashion victim, nu te vei putea dezice de tendinte si de stilul care te caracterizeaza doar pentru a te bucura confort. Vei face tot posibilul pentru a combina confortul cu eleganta, astfel incat sa obtii tinute classy chiar si pe partie. Ghetele cu siret sunt perfecte, intrucat se pot asorta la orice fel de tinuta ai alege pentru zilele reci de la munte.

Citește și:

2. Cizma gheata versatila

Daca modelele cu sireturi nu sunt pe gustul tau, poti opta pentru o varianta de gheata tip cizma. Modelul propus de Deichmann imbina doua tipuri de materiale si creeaza iluzia unei sosete groase in interior, asortandu-se perfect cu tinutele casual sau sport pe care le porti la munte.

3. Bocanci clasici

Daca pui mai mult pret pe confort decat pe stil si moda atunci cand pleci la munte, in mod cert, bocancii clasici, negri, cu siret de sus pana jos, sunt cele mai potrivite incaltari pentru tine. Iti ofera si un aer grunge, rock, mai ales daca esti o fire extravaganta, cu un simt al modei iesit din comun.

4. Cizme imblanite

Unele dintre cele mai comode si calduroase modele de incaltari cu care poti invinge gerul de la munte sunt cizmele tip UGG, imblanite, propuse de Deichmann. Sunt perfecte pentru plimbarile de la munte, dar nu si pentru partii sau zone puternic inzapezite, din cauza gradului scazut de impermeabilitate al materialului din care sunt confectionate.

Citește și:

5. Ghete-cizma cu catarama

Cataramele raman la moda si iarna aceasta. Cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine. Pentru sejurul de la munte, este important sa te orientezi spre o pereche bine imblanita si confectionata dintr-un material impermeabil, asa cum este modelul de la Deichmann.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.