Setari Cookie-uri

Activeaza-ti starea de bine cu Activia!

Soarele se ascunde printre nori de cateva zile si odata cu el a disparut si zambetul tau?

Comunicat de presa

Ai o perioada aglomerata la birou, iar tonusul tau este la cote minime? Ai nevoie de o solutie la indemana pentru o portie de buna dispozitie? Nimic mai simplu. Mananca in fiecare zi iaurt probiotic din gama Activia si activeaza-ti starea de bine!

Studii recente arata ca - dincolo de beneficiile sale binecunoscute: mentinerea sanatatii digestive, scaderea riscului de diabet sau de boli cardiovasculare, facilitarea scaderii in greutate* - iaurtul probiotic ne poate imbunatati... starea emotionala.

Uimitoarea descoperire a fost facuta de cercetatorii de la Centrul de Medicina Integrala (UCLA) din Los Angeles. Concluziile studiului arata ca, prin consumul zilnic de iaurt probiotic si imbunatatirea calitatii florei intestinale, ne putem simti mai bine nu doar fizic, dar si emotional, putem sa fim mai fericite, mai vesele, pozitive. La femeile participante la studiu, care au consumat iaurt probiotic (Activia) timp de 4 saptamani, s-a constatat o imbunatatire a activitatii cerebrale in sensul in care acestea au fost mai putin influentate de stimulii emotionali negativi.

Citește și:

Explicatia acestei descoperiri sta in comunicarea dintre creier si sistemul nervos enteric, considerat cel de-al doilea creier al organismului uman. Pe scurt, intestinul nostru contine circa 100 de milioane de neuroni (mai multi decat in maduva spinarii ori sistemul nervos periferic), prin intermediul carora transmite informatie catre creier si produce 95% din cantitatea de serotonina - popular numita hormonul fericirii. De aceea, un simplu obicei sanatos - consumul de iaurt probiotic - este benefic pentru starea noastra de bine, atat la nivel fizic cat si emotional.

Pentru a te convinge de bunatatea Activia, cel mai consumat iaurt probiotic din lume si din Romania iti lanseaza o noua provocare: adopta obiceiuri alimentare si de viata sanatoase, consuma Activia zilnic, timp de 14 zile, iar, daca nu esti multumita, Danone iti returneaza contravaloarea iaurturilor.

Citește și:

Campania "Provocarea Activia. Multumita sau banii inapoi" se deruleaza intre 15 ianuarie si 15 martie 2015. In aceasta perioada, Activia isi propune sa continue sa te ajute sa ai o stare permanenta de bine, sustinuta de un stil de viata sanatos, cu alimentatie echilibrata, miscare si gandire pozitiva.

Astfel, pe platforma www.activia.ro, poti gasi o multime de informatii interesante precum: sfaturi zilnice pentru o alimentatie sanatoasa, articole explicative, numarul femeilor din Romania care sufera de tulburari digestive, recomandari de la medici renumiti dar si de la consumatoare Activia. In plus, Activia pune la dispozitie, pe site si pagina de Facebook, o serie de concursuri cu premii, dar si o aplicatie interactiva. Prin intermediul acesteia, poti afla, in functie de stilul tau de viata si obiceiurile alimentare, ce tip de femeie Activia esti: echilibrata, efervescenta sau pragmatica.

Citește și:

Iaurtul probiotic Activia se diferentiaza prin prezenta in continutul sau a fermentului Bifidus Actiregularis, care a fost selectat in urma cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat traditional si care este utilizat exclusiv de Danone. Numeroasele studii clinice au demonstrat in mod repetat ca bacteriile Bifidus Actiregularis reusesc sa traverseze bariera gastrica acida si ajung vii in flora intestinala, in cantitati mari.

Fiecare pahar de Activia contine mai mult de 4 miliarde de fermenti Bifidus Actiregularis, in plus fata de fermentii obisnuiti din iaurt. Toti acesti fermenti activi din iaurt contribuie la mentinerea sau refacerea florei intestinale, al carei echilibru este extrem de important pentru sanatatea organismului nostru.
In plus, in urma unei evaluari nutritionale complexe a tuturor iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutritie din Romania recomanda consumul zilnic de iaurt probiotic Activia, ca parte a unei alimentatii echilibrate.

Citește și:

Aliment esential, cu o multime de nutrienti importanti pentru sanatate, cum ar fi: proteine, calciu, potasiu, fosfor, zinc, bacterii lactice vii, iaurtul Activia se poate integra foarte usor in alimentatia ta zilnica, la orice masa. Il poti consuma dimineata, la micul dejun, asociat cu cereale, sau peste zi, ca gustare intre mese, iar seara, iaurtul simplu poate completa o cina usoara pe gustul tau. Totodata, iaurtul cu fructe este un desert usor, cu aproximativ un sfert din aportul caloric al unei prajituri.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.