Setari Cookie-uri

Stejarii Country Club lanseaza noi activitati artistice pentru copii si adulti

Stejarii Country Club lanseaza la inceputul anului 2015 o gama variata de activitati artistice si sportive, atat pentru copii, cat si pentru adulti, membri si non-membri ai clubului. In colaborare cu Moty Dance, Academiile de Dans isi deschid portile pasionatilor de miscare si muzica.

Comunicat de presa

Totodata, in anul 2015 se contina colaborarea cu Atelierul de Voce si Muzica, o initiativa a Loredanei Groza si a Luciei Ciobotaru. In cadrul Stejarii Country Club, iubitorii de sport mai pot opta pentru activitati precum arte martiale (Aikido, Kyokushin Karate), padel si golf.

Incepand cu data de 9 februarie, Stejarii Country Club si Moty Dance pun la dispozitia publicului larg cursuri de balet, street dance si dans latino dedicate copiilor cu varste intre 4 si 16 ani. Aceste activitati contribuie la o dezvoltarea fizica armonioasa, castigarea increderii in sine, deprinderea spiritului artistic si a miscarilor elegante. Adultii au posibilitatea de a opta pentru doua cursuri inedite: Mix Dance Hobby si Stiletto Dance.

Mix Dance Hobby este un concept original, dezvoltat de Moty Dance, ce imbina miscari de baza dintr-o varietate larga de stiluri de dans, pornind de la dansuri urbane (street dance, hip hop, street jazz), dans latino (cha-cha-cha, salsa) si pana la dans modern si contemporan. Cursul de Stiletto Dance se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care doresc sa isi lucreze corpul intr-un mod armonios si distractiv si, totodata, sa isi dezvolte senzualitatea. Instructorii Moty Dance sunt dansatori si coregrafi renumiti ce fac parte din trupele unor artisti precum Loredana Groza, Antonia etc.

Citește și:

In cadrul Atelierului de Voce si Muzica, cursantii au oportunitatea de a invata tehnica vocala completa, una dintre cele mai renumite tehnici de canto, predata pentru prima data in Romania de Lucia Ciobotaru, profesor international CVT, alaturi de Oana Brutaru si Maria Hojda.

Joi, 29 ianuarie, incepand cu ora 18:30, Stejarii Country Club organizeaza impreuna cu Atelierul de Voce si Muzica un workshop de Tehnica Vocala Completa sustinut de Loredana, Lucia Ciobotaru si Oana Brutaru, profesor CVT in cadrul filialei de la Stejarii Country Club. Temele abordate sunt: folosirea tehnicii vocale pentru cantareti si actori, utilizarea tehnicii vocale pentru dictie, importanta CVT pentru elemente de atitudine, autoprezentare si incredere in sine, folosirea tehnicii vocale pentru grupuri vocale si coruri. Evenimentul va avea loc in Stejarii Ballroom (Str. Jandermeriei, nr. 14 A). Inscrierile se realizeaza la Concierge Stejarii Country Club: (+40) 744 332 155, office@stejariicountryclub.ro. Intrarea este libera.

Citește și:

Pentru mai multe informatii despre Stejarii Country Club, va invitam sa accesati www.stejariicountryclub.ro si pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.