Setari Cookie-uri

Shiseido Spa lanseaza un nou program de nutritie - Nutri Balance

Incepand cu luna ianuarie 2015, Shisedo Spa at Stejarii Country Club lanseaza, impreuna cu nutritionistul Alina Stoica, programul Nutri Balance

Comunicat de presa

Nutri Balance este un nou program de nutritie in cadrul caruia puteti descoperi principiile unei alimentatii sanatoase si modalitatea de a construi un plan de nutritie personalizat, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Programul vizeaza prevenirea problemelor de sanatate printr-o alimentatie corecta, cresterea rezistentei organismului la actiunea factorilor externi (conditii de stres, oboseala cronica, virusi), educatia de familie (copiii si parintii invata sa urmeze un stil de viata sanatos) si functionarea normala din punct de vedere metabolic. Mai mult, se pot elabora diete personalizate specifice unor stari patologice (deficiente imunitare, convalescente, alergii, obezitate) sau fiziologice (sarcina, alaptare).

Evaluarea personalizata porneste de la un chestionar unic elaborat dupa principii stiintifice moderne, in functie de analizele medicale, simptomatologia, stilul de viata, preferintele/restrictiile alimentare si istoricul familial.

Citește și:

Programul Nutri Balance vine in completarea armonioasa a gamei de tratamente si terapii wellness disponibile in cadrul Shiseido Spa: servicii aflate sub semnatura brandului Shiseido, ce folosesc tehnica masajului Qi (activarea punctelor de presiune Tsubo si eliberarea energiei Qi), precum si alte tratamente de origine asiatica (masaj thailandez, masaj aromaterapeutic, masaj cu pietre vulcanice etc.), Speed Fitness, Yoga, Pilates Reformer, Metabolic Balance, terapia Circulation Cleansing.

Pentru mai multe informatii despre programul Nutri Balance si despre Shiseido Spa, va invitam sa accesati stejariispa.ro si pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.