Setari Cookie-uri

Hai sa te imbraci altfel decat toti!

Un magazin cochet si mic, dar in care vei gasi orice-ti doresti este ca acea sticluta de parfum la fel de mica, cu esenta tare!

comunicat de presa:

Daca vrei ca intr-o zi de shopping sa nu iti alterezi buna dispozitie prin mall-uri aglomerate sau magazine mari in care risti sa nu gasesti nimic deosebit, incearca sa poposesti Jet Set, un boutique elegant, cu produse diverse ce si-au croit drum din Italia.

Aici diversitatea si calitatea se tin mana in mana, iar preturile nu sunt deloc exorbitante. Jet Set este un loc intesat de haine frumoase, incaltaminte unicat si accesorii care-ti pot pune in valoare tinuta, fara prea mari batai de cap.

Asofronie Ionela, manager-ul magazinului Jet Set spune ca noutatile sezonului primavara-vara 2015, pe care le veti gasi in acest boutique vor fi in tendinte: “Ne vom bucura de o cromatica ce va oferi un refugiu in natura, departe de excese de culoare si nuante expansive sau foarte tari! Nu vor lipsi de pe rafturile magazinului haine in nuante de vernil, gri, lila, marsala, ocru, maro, dar si roz prafuit, deloc tipator. Toate acestea trebuie sa faca parte din nuantele hainelor pe care le inglobam in garderoba noastra! De asemenea, rochiile elegante si camasile din matase sunt nelipsite in magazinul nostrum, la fel si accesoriile chic, pe care trebuie sa le poarte orice femeie ce-si doreste sa fie in pas cu moda.

Citește și:

Jet Set Boutique a fost deschis recent in zona Dorobanti ( strada Putul lui Zamfir, nr. 59). Aici brand-ul dicteaza, nu pretul, iar acest lucru face din magazinul din Dorobanti unul cu adevarat atractiv.

Vei descoperi multe haine unicat, iar printre cele mai cunoscute nume din moda italieneasca si nu numai, pe care le vei gasi la Jet Set se numara Prada, Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Desquared, Gareth, Neil Barret, Sergio Rossi, Victor&Rolf, Yves Saint Laurent, Moschino, AVIU, Balenciaga, Rick Owens, Philliplim sau Alexander Wang.

Paleta e larga si pentru toate gusturile! La Jet Set exista atat haine sport, cat si haine elegante, pe care le vei adapta in functie de eveniment sau de stare...

La Jet Set iti poti crea singura tinuta, romantica sau casual

Asadar, fie ca adopti un stil elegant, sofisticat, classic, glam ori chic, aici, la Jet Set vei gasi orice doresti. Calitatea primeaza, iar matasea, lana pura, stofele fine si casmirul fac “deliciul” oricarei fashioniste care doreste sa imbrace lucruri de calitate superioara. De pe rafturile magazinului nu lipsesc nici pantofii eleganti din piele, balerinii sau cizmele casual de calitate superioara.

Citește și:

In aceasta perioada oferta de 50% reducere la paltoane, sacouri, pantaloni, cizme , dar si alte produse te invita la cumparaturi in magazinul Jet Set, care, de altfel, pregateste surprize pentru sezonul care va urma.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.