Setari Cookie-uri

Wolford prezinta colectia Vara 2015

Combinatii noi in culori tari cu efecte de umbre sau design-uri in blocuri de culoare se aseamana in intensitate cu lucrarile pictorului Mark Rothko.

Comunicat de presa

Stiluri moderne, luminoase, taieturi simple si imbinari senzationale de materiale, cu o atingere usoara a anilor 60, aceasta ar fi descrierea noii colectii Wolford pentru Vara 2015. Combinatii noi in culori tari cu efecte de umbre sau design-uri in blocuri de culoare se aseamana in intensitate cu lucrarile pictorului Mark Rothko. In plus, alb linistitor, nude si tonuri de pastel creeaza subtilitati elegante de vara. In intreaga colectie modelele ies in evidenta prin versatilitate, gama de Ready to Wear poate fi combinata perfect cu Lenjeria, in timp ce colectia de legwear este pusa in lumina reflectoarelor.

Divizia de legwear este focusul colectiei de vara 2015


In 2015 Wolford Legwear celebreaza lucrurile arty. Vei vrea sa iti arati mai mult picioarele cu fiecare ocazie: fie in combinatii vibrante de culori si printuri cu o vasta arie de umbre de vara, care flateaza tonurile nude, fie cu designuri subtile de materiale opace si transparente. Colantii cu aspect de piele sau modelele cu elemente de metal vor intoarce capetele, indiferent daca le asortezi unei tinute de o eleganta clasica sau pentru o seara glamour.

Citește și:

La fuste mini si rochii, design-urile izbioare, modelele grafice sau efectele de dantela arata minunat cu ghete pana la glezna. Pe langa dresurile de impact, care arata senzational in negru clasic dar si la tonurile de vara albe sau nude, sosetele pana la glezna in culori luminoase sunt must have-ul absolut al acestui sezon.

Pentru un "wow" efect care va scoate in evidenta orice outfit, alege piese cu elemente autentice SWAROVSKI vizibile fie in variantele de lungime pana la glezna, fie la stay-ups. In plus, aceleasi elemente se regasesc si pe piese asemanatoare din colectiile Ready to Wear si lenjerie.

Colectia Ready to Wear aduce stiluri modern, in forme simple, cu un mix interesant de materiale si o paleta de culori care porneste de la pastelurile de primavara pana la culori tipatoare. In plus, piesele sunt de o exceptionala versatilitate, care le face ideale pentru combinatia cu stilurile din gama lenjerie si legwear. Colectia este inspirata de lookul futuristic al anilor 60, in mod particular cu design-urile boxy, culorile indraznete combinate cu efecte de umbre si detalii specifice ca fermoare albe.

Citește și:

Echilibrul perfect intre senzualitate si eleganta, aceasta colectie insumeaza o multime de stiluri care trec linia dintre elementele translucide si opace, precum si contrastul dintre mat si efecte lucioase. Modelele clasice cele mai indragite din colectia Essentials au fost reinterpretate intr-o serie intreaga de noi stiluri cu taieturi slim, de la minimalist la elegant, glamour si seducator.

Linia de lenjerie aduce un modernism minimalist prin 3 linii usor de combinat cu piesele din colectia Essentials. Seria Clair se defineste prin materiale fine pentru piele si design indraznet. Dantela cu modele mari florale este combinata cu tul delicat sau vascoza fina. Rezultatul este un look modern care poate fi purtat ca undewear sau top, string body sau tricou, in combinatie cu stilurile ready to wear.

Seria Rebelle, pe de alta parte, promite un stil modern, seducator si provocator printr-un material premium net care atrage privirile. Usor ca o pana pe piele, moale la atingere si cu efect slab de remodelare, atat body, cat si slip sunt perfecti pentru vara, mai ales in combinatie cu piesele Sheer Touch. Elemente roz Swarovski imbogatesc breteaua sutienului si a slipului de la seria Silk Crystal.

Accesorii trendy
Cu o paleta racoritoare de rosu estival si albastru maritim, centuri si esarfe
completeaza colectia cu stil, dar sunt, de asemenea, accesoriile prin care iti vrei stimula starea de spirit. Asocierea romantica a nuantelor pastelate arata fantastic cu tonurile usoare de vara, impodobite cu ornamente.

Citește și:

Accesoriile cu elemente SWAROVSKI sau structuri metalice argintii adauga o stralucire la moda. Alege intre manusi clasice, gulere speciale sau bratari de inaltă calitate bratari, in functie de ocazie. Gama de curele adauga, de asemenea ceva special pentru garderoba ta de vara. Accesoriile Wolford sunt moderne si versatile, dand frau liber imaginatiei atunci cand vine vorba de a crea un outfit nou fie ca optezi pentru un look elegant si curat, un look izbitor cu blocuri de culori, contraste intre mat si lucios sau detalii speciale precum fermoare, insertii de materiale sau aplicatii din piele.


Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.