Setari Cookie-uri

Platinum Revive Oil (J Beverly Hills): elixirul magic pentru un par pe care vei reincepe sa il iubesti

J Beverly Hills dezvaluie in luna dragostei potiunea special creata pentru a reinnoi setul de legaminte tainice pe care fiecare femeie le-a facut cu podoaba sa capilara – Platinum Revive Oil.

comunicat de presa

Asemenea unei relatii amoroase de-a lungul careia fiorii de incantare sunt inlocuiti de o rutina apasatoare sau de obisnuinte ce prevestesc un declin lent dar sigur, parul lipsit de atentie si de o ingrijire sustinuta si constanta, se transforma dintr-un iubit ideal intr-o povara nascatoare de nemultumiri si de lamentatii exercitate in fata oglinzii.

Procesul de degradare al parului debuteaza aproape pe nesimtite, la nivel cuticular (incepe sa se incurce, varfurile manifesta tendinte de despicare), continua cu pierderea hidratarii si a proteinelor (aspect tern si lipsit de vitalitate, aranjare dificila, uscare accentuata), ajungand pana la rupere frecventa si sensibilizare extrema ca urmare a diminuarii elasticitatii.

Expunerea necontrolata la factorii de mediu externi cu potential agresiv pentru par – razele solare, mediile foarte poluate, apa din piscina – precum si calitatea indoielnica a produselor de ingrijire utilizate, a vopselelor sau a device-urile de styling (perii rotative, aparate pentru ondulat, placi pentru indreptat parul etc), se numara printre pacatele capitale de care femeile se fac vinovate in raport cu podoaba lor capilara.

Citește și:

J Beverly Hills raspunde apelului de urgenta al parului aflat intr-un stadiu avansat de degradare (ultimul nivel conform sistemului unic de diagnoza si de analiza pus la punct de brand) administrandu-i o terapie intensiva cu rezultate garantate: Platinum Revive Oil.

Secretul Platinum Revive Oil consta in actiunea concentrata a extractelor botanice atent selectate in vederea resuscitarii parului extrem de deteriorat: redarea elasticitatii, protectie impotriva umiditatii, hranire si fortifiere. Formula Platinum Revive Oil are la baza ulei de cocos (vitamina E, acizii grasi si proteinele continute refac firul de par, il protejeaza, il fortifica si ii redau stralucirea), ulei de argan (hidrateaza parul, il catifeleaza, previne incurcarea si ii confera suplete) si extract din seminte de struguri (excelent curativ cu rol de refacere a structurii fibrei capilare si de tratare a cuticulei).

Citește și:

Dincolo de beneficiile sale exceptionale, Platinum Revive Oil reprezinta o adevarata experienta senzoriala si o desfatare absoluta. Cu toate ca este bogat in acizi grasi esentiali si in extracte botanice cu rol de hidratare si de hranire, produsul nu incarca absolut deloc parul si nu lasa o pelicula inestetica pe suprafata acestuia, absorbindu-se in doar cateva secunde. Platinum Revive Oil devine astfel solutia ideala pentru ingrijirea zilnica a parului: poate fi aplicat atat inainte de inceperea procesului de coafare (protejeaza termic), pe parul uscat, cat si dupa coafat pentru un plus de hidratare si de definire.

Gratie concentratiei ridicate, doua-trei picaturi de Platinum Revive Oil sunt suficiente pentru a hidrata si a conferi stralucire parului ori de cate ori este necesar, produsul actionand ca un tratament de refacere graduala a fibrei capilare. Mai mult decat atat, Platinum Revive Oil parfumeaza discret parul, aromele uleiurilor pretioase de argan si de cocos, precum si ale extractului din seminte de struguri putand fi resimtite la fiecare adiere de vant care involbureaza suvitele sau la fiecare alint nevinovat.

Citește și:

    Din dragoste pentru parul tau, J Beverly Hills a conceput Platinum Revive Oil! Invata sa iti iubesti din nou podoaba capilara si lasa-te sedusa de elixirul magic, rod al expertizei de mai bine de 20 de ani a cercetatorilor americani!

    Platinum Revive Oil (J Beverly Hills) este disponibil la .1 Concept (Str. Stirbei Voda, nr.53-55) si in saloanele de specialitate din tara.

    Vizionare placuta


    Kudika
    3 Februarie 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.