Setari Cookie-uri

Paul Siserman si reteta implinirii profesionale

Cand esti in cautarea unui exemplu de ambitie, perseverenta si dedicare profesionala, Paul Siserman, cunoscut si sub pseudonimul InkChef, este omul pe care il cauti.

Comunicat de presa

Chef-ul in varsta de 38 de ani se poate lauda cu prezenta remarcata si apreciata in cadrul emisiunii Masterchef, cu 8 ani petrecuti sub tutela maestrilor culinari ai Italiei si cu doua localuri menite sa-i implineasca visul: un localul The Rivals in Manastur, langa Cluj, orasul lui natal si o firma de catering in care este asociat cu Tudor Marcu, alt concurent preferat de la Master Chef, si care lucreaza pentru realizarea de meniuri de restaurante din toata tara.

Sexy-bucatarul tatuat de la Masterchef nu e nicidecum un bad boy precum pare, ci un barbat dedicat in intregime familiei sale si viselor pe care le nutreste in domeniile gastronomiei si al binefacerii, un barbat pentru care fetita sa, Alexandra, este tot ce conteaza cel mai mult in viata

Cand nu gateste pentru afacerea sau pentru sotia si fiica sa, Paul Siserman isi face timp sa ajute copiii din centrele de plasament si sa se implice activ in evenimente caritabile, unde este cand bucatar, cand pur si simplu un om caruia ii place sa aduca binele in jurul sau. Pe langa dorintele nutrite in arta culinara, isi doreste foarte mult sa puna bazele unui centru de ajutor pentru copiii bolnavi din Rachitele, judetul Cluj.

Citește și:

Pasionat de vanatoare si practicant de kyokushinkai si MMA de 22 de ani, isi ghideaza viata dupa principiile respectului impuse de Calea Bushido sau cea a samuraiului. Dornic sa-si urmeze chemarea in gastronomie, se implica in tot ceea ce tine de acest domeniu si isi pune amprenta personala in fiecare preparat pe care il pregateste cu dragoste si dedicare.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.