Setari Cookie-uri

Rita Ora intoarce toate privirile pe covorul rosu al premiilor Grammys cu un look Rimmel London

Imaginea Rimmel London, Rita Ora, a intors toate privirile uimind pe covorul rosu al premiilor Grammy, intr-o uimitoare rochie Prada cu paiete argintii.

Comunicat de presa

Aparitia sa captivanta a fost impecabil completata de machiajul Rimmel London si de manichiura sa perfecta, realizata cu ajutorul uneia dintre nuantele ce ii poarta semnatura, Rain Rain Go Away (#498), apartinand colectiei Rimmel 60 Seconds Super Shine, ce va fi curand lansata.

Culoarea nude a buzelor sale prezinta o nuanta a noului ruj Rimmel, Skinny Dipping (#700) din colectia Provocalips Kiss Proof Lip Colour, ce se pastreaza perfect pe durata intregului eveniment, de-a lungul noptii. Totul a fost completat de un machiaj special al ochilor.

Makeup artistul Ritei a folosit Rimmel's Pentad HD eyeshadow palette pe pleoape, utilizand o perie mica pentru a intensifica zona inferioara a ochilor, apoi ochii au fost definiti cu ajutorul Rimmel's ScandalEyes Waterproof Khol Eyeliner in nuanta Sparkling Black (#002), iar machiajul a fost finalizat cu o atingere a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol Eyeliner, Silver (#010) pe colturile interioare ale ochilor. Lookul smokey a fost accentuat cu un strat gros de Rimmel Wonder’Full Mascara in culoarea Black (#001).

Citește și:


Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.