Setari Cookie-uri

Brandul romanesc de moda ETIC a deschis cel de-al 10-lea magazin

Brandul ETIC a intrat pe piata acum 15 ani si a ajuns in prezent la 10 magazine si o cifra de afaceri de 2 milioane euro.

Comunicat de presa

Brandul romanesc ETIC a inaugurat recent un nou magazin, aflat in Centrul Comercial Sun Plaza. Este cel de-al treilea magazin ETIC inaugurat in mai putin de sase luni, dupa cel deschis in Baneasa Shopping City, in Galeriile Feeria si cel din Craiova, in Electroputere Mall Parc.

Magazinul din Centrul Comercial Sun Plaza se intinde pe o suprafata de 60 mp si a presupus o investitie de circa 70.000 euro. In noua locatie se vor gasi piese din colectia de primavara - vara ETIC.

Brandul ETIC a intrat pe piata acum 15 ani si a ajuns in prezent la 10 magazine si o cifra de afaceri de 2 milioane euro.

"Inca de la inceput ne-am dorit sa fim prezenti in marile centre comerciale si ma bucur ca am reusit sa deschidem un nou magazin ETIC care ne aduce mai aproape de clientele noastre. Am inceput acest business din dorinta de a crea haine potrivite pentru orice moment al zilei, mereu in tendinte, cu un bun raport calitate – pret. Acordam multa atentie calitatii tesaturilor, accesoriilor si modului in care produsele sunt lucrate, conform filosofiei de business a brandului care ne-a adus aprecierea clientelor si a revistelor de life-style", a declarat Ana Maria Coman, director general ETIC.

Citește și:

La inceputul acestui an, ETIC a lansat si un magazin online, www.etic.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.