Setari Cookie-uri

Descopera ritualul zilnic de frumusete pentru pielea ta

Dove crede ca orice femeie are dreptul la frumusete si fericire.

Comunicat de presa

O femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea. Ritualul zilnic de ingrijire incepe printr-un act de frumusete simplu, usor accesibil, dar care face diferenta - curatarea pielii. Cu sapunul-crema Dove te poti bucura de o piele fina, catifelata si mai frumoasa.

Dove este singurul sapun-crema cu 1/4 crema hidratanta care nu usuca pielea asa cum o fac sapunurile obisnuite, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atat pentru corp, cat si pentru fata. Avand o formula delicata si un pH neutru, Dove curata delicat pielea si mentine bariera naturala de protectie a pielii in stare optima, protejand-o astfel impotriva deshidratarii.

"De cele mai multe ori lucrurile simple sunt cele care fac diferenta, inclusiv atunci cand vine vorba de ingrijire. Curatarea pielii, desi de cele mai multe ori nu primeste o atentie deosebita, este in sine un act de frumusete, care poate influenta aspectul si starea de sanatate a pielii, daca are la baza produsele potrivite. De aceea, sapunul-crema Dove este nelipsit din ritualul meu zilnic de frumusete. Datorita formulei sale delicate, curatarea pielii este pentru mine un rasfat care ma ajuta sa am pielea fina, catifelata si mai frumoasa." sustine Oana Cuzino, Prim-Ambasador Dove.

Citește și:

Bucura-te de ritualul zilnic de frumusete pentru pielea ta, alegand variantele de sapun-crema preferate din cele opt existente, disponibile acum in noi ambalaje, mai elegante: Beauty Cream Bar, Coconut Milk, Go Fresh Restore, Pure & Sensitive, Gentle Exfoliating, Go Fresh Fresh Touch, Shea Butter, Silk Cream Oil.
Descopera frumusetea cu sapunul-crema Dove!

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.