comunicat de presa

Genti versatile de toamna: cumpara accesorii ce nu se demodeaza niciodata!

Brand-ul Einer cuprinde produse realizate din piele naturala mata, de culoare gri antracit si maro. Gentile Einer se pliaza perfect pe un stil casual-chic, business, smart casual si ofera eleganta, comoditatea si durabilitatea unui accesoriu de calitate.

Fiecare geanta sau accesoriu Einer este realizat manual, din piele 100% naturala si prelucrata o singura data pentru a se pastra aspectul natural al acesteia. Produsele sunt create in serii limitate, fiecare model fiind unic.

Sursele de inspiratie ale colectiei pornesc de la traditia prelucrarii si transformarii pielii in accesorii lucrate cu grija si pasiune, reinterpretarea rafiamentului, echilibrul dintre traditional si modern, pana la opozitia masculin-feminin. Colectia-capsula include genti, portofele, port-carduri si portstilouri.
Geantile Einer pot fi purtate atat in mana, cat si pe umar sau pe o parte a corpului, reusind sa scoata din anonimat orice tinuta.

einer bags

Decizia de a lansa un brand 100% romanesc de genti si accesorii din piele s-a bazat, in primul rand, pe o nevoie personala de a detine accesorii din piele, de o calitate foarte buna, la un pret decent. De aceea, Einer Bags a luat nastere din dorinta de a crea un brand respectat si valoros si de a atinge cele mai inalte standarde de calitate in materie de genti si accesorii din piele. Einer Bags releva pasiunea si dragostea pentru traditia romaneasca de prelucrare a pielii si transformarea ei in genti lucrate cu grija si atentie pentru detalii si calitate”, spune Mihnea Jurca, fondatorul brand-ului Einer Bags.

einer bags

Prin gentile si accesoriile create, Einer Bags scoate in evidenta cel mai de pret atu al fiecaruia dintre noi: personalitatea. Brand-ul Einer Bags vorbeste despre clasic, eleganta contemporana si se adreseaza oamenilor pasionati de bon-ton, care vor sa impresioneze prin simplitate.

Pentru mai multe informatii despre brand-ul Einer vizitati site-ul oficial www.einer-bags.com si pagina oficiala de Facebook Einer Bags.

Noua colectie Burberry February 2017 este acum in Romania

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: