Setari Cookie-uri

Einer Bags, un brand nascut din pasiunea si dragostea pentru traditia romaneasca de prelucrare a pielii

Einer Bags - Romanian Rooted Leather Goods - brand 100% romanesc de genti si accesorii din piele, anunta lansarea primei colectii, adresata persoanelor ce apreciaza eleganta prin simplitate si calitate.

comunicat de presa

Brand-ul Einer cuprinde produse realizate din piele naturala mata, de culoare gri antracit si maro. Gentile Einer se pliaza perfect pe un stil casual-chic, business, smart casual si ofera eleganta, comoditatea si durabilitatea unui accesoriu de calitate.

Fiecare geanta sau accesoriu Einer este realizat manual, din piele 100% naturala si prelucrata o singura data pentru a se pastra aspectul natural al acesteia. Produsele sunt create in serii limitate, fiecare model fiind unic.

Sursele de inspiratie ale colectiei pornesc de la traditia prelucrarii si transformarii pielii in accesorii lucrate cu grija si pasiune, reinterpretarea rafiamentului, echilibrul dintre traditional si modern, pana la opozitia masculin-feminin. Colectia-capsula include genti, portofele, port-carduri si portstilouri.
Geantile Einer pot fi purtate atat in mana, cat si pe umar sau pe o parte a corpului, reusind sa scoata din anonimat orice tinuta.

Citește și:

Decizia de a lansa un brand 100% romanesc de genti si accesorii din piele s-a bazat, in primul rand, pe o nevoie personala de a detine accesorii din piele, de o calitate foarte buna, la un pret decent. De aceea, Einer Bags a luat nastere din dorinta de a crea un brand respectat si valoros si de a atinge cele mai inalte standarde de calitate in materie de genti si accesorii din piele. Einer Bags releva pasiunea si dragostea pentru traditia romaneasca de prelucrare a pielii si transformarea ei in genti lucrate cu grija si atentie pentru detalii si calitate”, spune Mihnea Jurca, fondatorul brand-ului Einer Bags.

Prin gentile si accesoriile create, Einer Bags scoate in evidenta cel mai de pret atu al fiecaruia dintre noi: personalitatea. Brand-ul Einer Bags vorbeste despre clasic, eleganta contemporana si se adreseaza oamenilor pasionati de bon-ton, care vor sa impresioneze prin simplitate.

Citește și:

Pentru mai multe informatii despre brand-ul Einer vizitati site-ul oficial www.einer-bags.com si pagina oficiala de Facebook Einer Bags.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.