Setari Cookie-uri

Tips & Tricks: Cum sa influentezi oprirea caderii parului in 3 luni

Caderea si subtierea parului au devenit o problema serioasa in randul femeilor.

Comunicat de presa

Ai vrut sa-ti vopsesti parul si nu ai obtinut culoarea pe care ti-ai dorit-o? In acele zile cand parul tau nu vrea sa se aseze, ai scos arsenalul de produse de fixare si le-ai aplicat fara remuscari? Placa de indreptat parul, ondulatorul si bigudiurile calde au intrat cate unul in ritualul tau de ingrijire, zilnic? Nu acorzi prea multa atentie si nici nu alegi cu grija produsele de ingrijire a parului? Si cate fire de par pierzi zilnic?

Caderea si subtierea parului au devenit o problema serioasa in randul femeilor. Atat de serioasa incat 75% dintre femei reclama aceste afectiuni, conform unui studiu britanic. Cauza e, de cele mai multe ori, o combinatie de factori, insa ingrijirea precara a parului si stresul au devenit principalii declansatori.

Cum sa previi caderea parului si sa-ti salvezi podoaba capilara? In primul rand, avand mai multa grija de parul tau:
- evitand cat mai mult folosirea produselor de styling;
- evitand colorarea parului sau, macar, pastrarea unui interval mai lung intre vopsiri;
- folosind foarte rar ustensilele de coafat cum e uscatorul de par, placa sau ondulatorul si, daca le folosesti, sa setezi o temperatura mai joasa si sa nu uiti de produsele cu protectie termica;
- alimentandu-l cu suplimente naturale, care ii ofera o nutritie necesara pentru a arata sanatos si frumos cum sunt capsulele moi Priorin, de la Bayer care ofera elementele constitutive ale cheratinei (L-cistina si Biotina), in timp ce extractul de mei si uleiul de germeni de grau refac rezervele de micronutrienti, iar Pantotenatul de Calciu Milacin reduce inflamatia de la nivelul foliculilor de par si imbunatateste metabolismul celular;
- alegand produse de ingrijire care au ingrediente naturale, eficiente pentru stimularea cresterii parului si fortificarea lui cum e samponul Priorin, imbogatit cu vitamine (A, B1, B2, C) si minerale, care completeaza programul de ingrijire a parului cu Priorin capsule.

Citește și:

Tratamentul complet Priorin (capsule si sampon) trebuie urmat timp de minimum 3 luni pentru rezultate vizibile.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.