Setari Cookie-uri

Eucerin iti prezinta kit-ul complet de ingrijire pentru pielea uscata

Pielea uscata are nevoie de o atentie speciala in zilele friguroase, iar tu ai nevoie de produse ce contin ingrediente specifice, menite sa lupte impotriva uscarii si deteriorarii pielii, cu precadere in anotimpul rece.

Comunicat de presa

Sezonul rece este perioada in care pielea noastra sufera mai mult ca de obicei de iritatii, avand tendinta acuta de uscare sau inrosire. Combinatia dintre caldura din interior si frigul sau vantul de afara duce la deshidratarea pielii si astfel, in lipsa ingrijirii speciale, pielea poate deveni aspra si crapata, conducand ulterior la iritatii severe si prurit.

Pielea uscata are nevoie de o atentie speciala in zilele friguroase, iar tu ai nevoie de produse ce contin ingrediente specifice, menite sa lupte impotriva uscarii si deteriorarii pielii, cu precadere in anotimpul rece.

Eucerin, expertul in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, iti intampina nevoia de protejare si hidratare intensiva cu un kit complet pentru pielea uscata.

Produsele Eucerin contin Uree, Ceramide 3 sau Glucoglycerol, ingrediente esentiale ce ofera pielii un strat protector, astfel reusind sa combata pe termen lung simptomele pielii uscate, contribuind major la refacerea si hidratarea acesteia.

Citește și:

Kit-ul complet de la Eucerin pentru refacerea in profunzime a pielii uscate si deshidratate este compus din:

Lotiune de corp Eucerin Complete Repair:
Lotiunea de corp cu 10% Uree, ingredient ce se gaseste in mod natural in piele si care joaca un rol esential in mentinerea hidratarii si supletii acesteia, combina elemente precum Ceramide 3 si Glucoglycerol care lupta impotriva factorilor ce determina uscarea pielii.
Pret in farmacii: 90 lei (400 ml)

Crema de maini Eucerin 5% Uree:
Expertii Eucerin au dezvoltat o formula de hidratare intensiva pentru pielea uscata a mainilor ce prezinta, in general, o tendinta pronuntata de iritare, roseata sau mancarime comparativ cu restul corpului. Crema de maini Eucerin, ce contine 5% Uree si Lactat, calmeaza rapid pielea uscata si iritata a mainilor, oferindu-i hidratare intensiva rapida, de lunga durata.
Pret in farmacii: 39 lei (75 ml)

Citește și:

Sampon Eucerin DermoCapillaire cu Uree:
Special creat pentru scalpul uscat ce prezinta iritatii, samponul DermoCapillaire cu Uree de la Eucerin ofera pielii capului hidratarea intensiva de care are nevoie. Datorita concentratiei bogate de Uree si Lactat, ingrediente ce se regasesc in mod natural in pielea sanatoasa, produsul calmeaza scalpul, reduce iritatiile, oferind parului stralucire si suplete.
Pret in farmacii: 51 lei (250 ml)

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.