Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Stiluri de amenajare a casei

Viata de zi cu zi poate fi plina de evenimente stresante, de aceea este foarte important ca atunci cand ajungem acasa sa fim intr-un mediu comfortabil si relaxant.

Noi suntem singurii care avem control total asupra stilului care este folosit in interiorul casei noastre, si de aceea este important sa gasim mobilier si accesorii care sa ne faca sa ne simtim bine, sa ne mobilizeze si sa ne schimbe starea de spirit.

Eleganta, rafinament si multa atentie la detalii este exact ceea ce ne trebuie daca vrem sa ne decoram casa intr-un mod unic, diferit. Schimbatul mobilei este cel mai important pas pentru a obtine acest rezultat, deoarece mobilierul interior este cel care schimba frumusetea unei case.

In ziua de azi, cel mai important trend este de modernizare a interiorului, de a adauga mai putine lucruri si de a le face pe acestea sa straluceasca atunci cand sunt puse in casa. Eleganta este foarte importanta atunci cand va decorati casa, si de aceea trebuie sa achizitionati numai produse cu care sa infrumusetati casa in modul in care sa doriti, ceva ce este foarte important in special atunci cand aveti mai multe camera de decorat.

In aceasta situatie, trebuie sa mentineti un singur stil, deoarece aceasta este singura modalitate prin care puteti sa va amenajati casa asa cum trebuie si sa faceti o prima impresie extraordinara.
Bazat pe acest lucru, in acest articol va vom oferi cateva idei in legatura cu diferite scaune pe care le puteti folosi pentru a adauga un plus de culoare, rafinament si modernism in casa dumneavoastra.

Scaune de bucatarie BUC 231

Acest scaun de bucatarie aduce unul dintre cele mai interesante lookuri pentru bucataria dumneavoastra. Este creat cu un design modern si va va ajuta sa va decorati livingul sau bucataria asa cum doriti dumneavoastra. Scaunul de bucatarie BUC 231 este un produs foarte usor , care are un cadru metalic cromat, deci este foarte rezistent.

Pe langa cadrul cromatic, produsul include si un sezut care, la fel ca spatarul, sunt tapitate cu piele ecologica. Acest lucru va asigura un comfort sporit atunci cand stati pe el, deoarece este foarte comfortabil si usor de folosit.

Combinatia dintre cadrul cromat cu pielea tapitata confera un aspect unic si foarte modern oricarei camere in care instalati acest scaun. Puteti sa cumparati aceste scaune de bucatarie BUC 231 fie pentru uz comercial sau casnic, deoarece indiferent unde le veti folositi, cu siguranta veti primi un rezultat extraordinar.

Ceea ce este foarte important de precizat in legatura cu scaunul BUC 231 este ca acest produs este putin curbat, special pentru a mentine coloana vertebrala relaxata atunci cand stati in el. Nu exercita deloc presiune asupra spatelui dumneavoastra, deci atunci cand il folositi veti simti ca stati in puf si nu vreti sa va mai ridicati de pe el.

Acest scaun a fost testat pentru durabilitate si comfort, si va ofera support pentru o greutate maxima de aproximative 110 de kilograme.

Dimensiunile scaunului bucatarie BUC 231:
- Inaltime totala scaun : 95 cm;
- Inaltime sezut : 49 cm ;
- Dimensiuni sezut: 40 x 40 cm

Scaune de bar ABS 191

Acest produs ofera un look extraordinar care combina comfortul si stilul intr-un mod cum rar se poate intalni pe piata. Majoritatea elementelor de suport ale acestui scaun sunt confectionate din metal cromat, lucru care comfera si un aspect the oglinda metalica.

Scaunele de bar ABS 191 combina acest lucru cu o piele colorata mata, lucruri care ii daruie un aspect futurist acestui produs.
Este usor de folosit intr-o locatie traditionala, dar principala lui locatie este intr-un spatiu modern, deoarece aici i se poate vedea adevarata splendoare.
Deasemenea, este un produs rotativ care se roteste in jurul axului sau central. Pe baza metalica putem intalni o protectie de cauciuc. Produsul are si o protective pe gaz care il ajuta s ava ofere comfortul dorit indiferent de modul in care va asezati pe el sau cum il folositi.

Acest produs va ofera o intaltime care este usor reglabila, intre 93 si 113 cm, depinzand de dorinta si cererile dumneavoastra. Este important de retinut ca acest produs are o latime destul de considerabila, 45cm, precum si 40cm de adancime, cee ace il face foarte comfortabil atunci cand il folositi, bineinteles.
ABS191 este foarte usor de asamblat si dezasamblat, deoarece este livrat cu mai multe componente care se pot desface usor. Suporta o greutate maxima de 110kg.

Scaun de relaxare REL400

Scaunul de relaxare REL400 a fost creat pentru a adauga acel plus de modernism de care aveti nevoie in casa dumnevoastra. Este un scaun mic, reglabil care este creat special pentru a fi durabil, usor de folosit si foarte comfortabil.
REL400 are baza din metal cromat si un sezut/sparat create din piele special pentru a oferi comfortul pe care dumneavoastra il doriti si dealtfel il si meritati. Este oferit in mai multe tipuri de tapiterii, toate acestea fiind culori vii si foarte frumoase care se pot integra usor in orice casa. Culorile tapiteriei sunt crem, portocaliu sau rosu.

Acest scaun este usor de oferit si integrat in orice tip de spatiu, fie cafenea, zone de asteptare, sau chiar in casa dumneavoastra. Este un scaun care confera acel spirit modern care decoreaza locatia asa cum trebuie, oferindu-i stil!
Odata ce l-ati cumparat, veti avea tot timpul un spatiu al vostru unde va puteti relaxa sau reflecta asupra ideilor de peste zi.

REL400 are o intaltime reglabila intre 40 si 52cm, o inaltime totala de maxim 86 cm si un sezut cu 37cm latime precum si 46 de cm adancime. Produsul suporta o greutate maxima de 110kg.

Dupa cum vedeti, aceste scaune va confera plusul de stil de care aveti nevoie in casa sau biroul dumneavoastra, de aceea simpla achizitionare a oricare din aceste produse va oferi, cu siguranta, un plus de frumusete in orice incapere. Daca doriti sa schimbati interiorul casei dumneavoastra si sa adaugati mai mult bun gust, achizitionarea acestor produse este cu siguranta primul pas spre a obtine niste rezultate extraordinare!

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.