Setari Cookie-uri

illy iti propune: inspiratie la cutie. Semnata de designer

Intr-o cromatica alb-rosie, cutie de cafea illy semnata de maestru artelor vizuale Robert Wilson, a fost transformata de artist, dintr-un obiect simplu, utilitar, intr-o lucrare de design, de colectie.

Comunicat de presa

Sa faci un cadou in luna martie poate fi cateodata mai dificil decat pare. Sa fie special, dar si folositor; inedit, dar sa bucure; sa transmita mesajul dorit, dar sa nu fie foarte costisitor. Adaugand aceste variabile in ecuatie deja lucrurile se complica. Intelegand aceste lucruri, illycaffe vine cu o propunere de cadou care cu siguranta va fi intampinat cu un zambet larg de catre iubitorii de cafea - cutia de cafea illy in editie limitata Robert Wilson.

Intr-o cromatica alb-rosie, cutie de cafea illy semnata de maestru artelor vizuale Robert Wilson, a fost transformata de artist, dintr-un obiect simplu, utilitar, intr-o lucrare de design, de colectie. Conceptul imaginat de Robert Wilson pentru aceasta cutie - OKOKOK - este o invitatie la pozitivism: "Este ok sa gresesti, sa te abati din drum, dar sa poti rade de ceea ce ti s-a intamplat!", declara acesta. De asemenea, cutia reprezinta si un tribut adus Watermill Center, centru dedicat artelor si stiintelor, fondat de Robert Wilson in 1992.

Citește și:

Inca din 2006, cand proiectul illy Art Collection a fost extins de la cestile de colectie catre cutiile illy, editii limitate, acestea au fost convertite din simple obiecte utile in piese valoroase de design ce infrumuseteaza ritualul zilnic de pregatire a cafelei. Designul exterior de exceptie este completat de continutul special, un blend unic de cafea 100% Arabica care transforma produsul final intr-o adevarata experienta multi-senzoriala.

Disponibila in varianta espresso, cu un grad de prajire mediu, cutia de cafea illy in editie Robert Wilson dispune de o folie transparenta cu toate informtiile despre produs, dar care poate fi indepartata cu usurinta pentru a dezvalui frumusetea operei ce o decoreaza.

O cafea unica, un design extraordinar si un mesaj puternic - acestea sunt atributele ce transforma aceasta cutie in cadoul perfect pentru un inceput de primavara extraordinara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.