Facial Bar by Repechage

Facial Bar by Repechage

Tratamente faciale inovatoare ce revigoreaza aspectul tenului in maxim 30 de minute.

Comunicat de presa

Repechage prezinta o abordare noua in materie de tratamente faciale in salon: Facial Bar. Un concept unic, in premiera in Romania.

Tratamente faciale inovatoare ce revigoreaza aspectul tenului in maxim 30 de minute.

Facial Bar are la baza tratamente expres, care pot fi realizate in timp ce clienta isi face unghiile sau isi vopseste parul pe scaunul stilistului. Astfel, poti opta pentru un tratament cosmetic de tipul Facial Bar in timpul pauzei de masa, inainte de o intalnire sau de un eveniment important.

Intregul ritual se realizeaza foarte simplu si comod, clientii nefiind nevoiti sa se descalte sau sa se dezbrace. Fiecare tratament se finalizeaza cu un machiaj usor de zi. Astfel iti poti relua activitatea, aratand uimitor. Meniul de terapii pentru Facial Bar include tratamente care hranesc, hidrateaza si revigoreaza pielea, peelinguri, tratamente cu efect instant de lifting sau tratamente pentru ochi.

Facial Bar este asemenea unui "aperitiv" care deschide apetitul pentru tratamente faciale realizate in cabinetul cosmetic. In plus, este o varianta excelenta de a revigora aspectul tenului cu o investitie minima de timp.

Acest concept poate fi testat in saloanele partenere Repechage.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri