Setari Cookie-uri

Stejarii Country Club lanseaza un nou sistem de achizitie a abonamentelor anuale

Serviciul prevede dobanda preferentiala zero.

Comunicat de presa

Stejarii Country Club a incheiat parteneriate cu institutiile bancare Unicredit Tiriac Bank si Raiffeisen Bank pentru a pune la dispozitia publicului serviciul de achizitii abonamente anuale la primul country club din Romania in sistem de 12 transe de plata. Serviciul prevede dobanda preferentiala zero.

"Prin lansarea noului sistem de achizitie a abonamentelor, Stejarii Country Club aduce la indemana unui public larg servicii si facilitati premium, la standarde internationale. Complexul este unic in Romania si intentionam sa punem astfel serviciile la dispozitia tuturor celor pasionati de sport si wellness. Scopul nostru este sa contribuim la consolidarea unei comunitati sociale valoroase, ce are la baza importante componente de business si networking, reunite printr-un interes comun: sportul" a declarat Mihai Popa, manager operational Stejarii Country Club.

Citește și:

Stejarii Country Club reuneste cea mai larga varietate de activitati sportive si artistice, atat pentru copii, cat si pentru adulti, in una dintre cele mai elegante locatii din capitala. In luna octombrie 2014, Stejarii Country Club a fost premiat la Londra, cu distinctii deosebite, in cadrul Galei "European Property Awards": Best Leisure Development Romania, Best Leisure Architecture Romania, Best Leisure Development Europa.

Complexul pune la dispozitia pasionatilor de sport urmatoarele facilitati: 4 terenuri de tenis cu zgura Conipur Pro Clay (2 in interior si 2 in exteriorul clubului), 2 terenuri de squash, sala de fitness cu peste 100 de echipamente sportive cu cea mai moderna tehnologie, studio de cycling, piscine, 2 terenuri de padel, golf driving range, pista de alergare, perete de escaladare. La acestea se adauga o gama ampla de activitati artistice si arte martiale pentru copii si adulti: aikido si Kyokushin karate, Atelierul de Voce si Muzica (o initiativa a Loredanei Groza si a Luciei Ciobotaru), balet, street dance, dans latino, mix dance hobby si stiletto dance.

Citește și:

In luna februarie, Stejarii Country Club lanseaza o noua oferta in ton cu luna celebrarii iubirii: la achizitionarea a doua abonamente gold anuale pentru cuplu, membrii beneficiaza, la alegere, de o experienta unica la Shiseido Spa (un voucher "Rasfat in Cuplu - 90 minute") sau de 5 sesiuni de fitness cu trainer personal pentru doi. Shiseido Spa, primul spa international din Romania, este gazduit de Stejarii Country Club.

Pentru mai multe informatii despre Stejarii Country Club, va rugam sa accesati www.stejariicountryclub.ro si pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.