Setari Cookie-uri

Primavara vine cu noile pachete elmiplant

Pachetele special pregatite sunt deja in magazine si dezvaluie atat produse proaspat lansate, cat si clasice mult iubite.

Comunicat de presa

elmiplant intampina primavara asa cum se cuvine - pachetele special pregatite sunt deja in magazine si dezvaluie atat produse proaspat lansate, cat si clasice mult iubite. Pentru a sterge amprentele lasate de sezonul rece asupra pielii, brandul romanesc prezinta pachete cu un continut ridicat de hidratare si ingrediente delicioase, pentru un zambet instant.

Pachetul elmiplant pentru ten normal si mixt, ce contine crema Skin Moisture si servetele demachiante CADOU - 14,3 lei

Crema Skin Moisture pentru ten normal sau mixt contine extract 100% natural de gutuie si este imbogatita cu HYDRO-NUTRIENT 24H. Extractul de gutuie are proprietati de catifelare a pielii si imbunatateste echilibrul natural al acesteia. In plus, formeaza o pelicula protectoare cu rol de hranire. Complexul hidratant avansat HYDRO-NUTRIENT asigura o hidratare intensa timp de 24 de ore. Acesta combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie. Servetelele demachiante din aceeasi gama curata delicat pielea, lasand-o fina si pregatita pentru urmatorul pas: aplicarea cremei.

Citește și:

Pachetul elmiplant ingrijire antirid, ce contine crema Skin Defence pentru ten normal sau mixt si servetele demachiante CADOU - 17,19 lei

Crema antirid Skin Defence pentru ten normal sau mixt contine extract 100% natural de rodie si este imbogatita cu PRO ELASKIN. Extractul de rodie este un puternic antioxidant ce asigura tenului protectia necesara impotriva imbatranirii premature. PRO ELASKIN este un complex antirid de origine marina. Acesta stimuleaza sinteza de colagen si elastina, dar si regenerarea celulara, oferind protectie antirid. Pielea devine mai ferma, mai hidratata si isi recapata elasticitatea. Servetelele demachiante din aceeasi gama curata impuritatile si lasa tenul catifelat si proaspat. In plus, sunt foarte utile in calatorii.

Pachetul elmiplant Seametry, ce contine crema de zi si serumul pentru ochi CADOU - 26.9 lei

Citește și:

Gama Seametry are la baza energia resurselor marine. Wakamik Ester, un extras din celulele algei Wakame, are puterea de a reactiva genele implicate in sinteza si dezvoltarea de colagen, elastina si acid hialuronic. Wakamik Ester, impreuna cu extractul de alge, formeaza un concentrat activ numit MATRIGENICS 14.GTM, principalul activ al noii game elmiplant SEAMETRY pentru ingrijirea tenului. In urma utilizarii, pielea devine mai neteda, mai ferma si isi recapata aspectul tanar.

Pachetul elmiplant Body, piele uscata, ce contine lotiune de corp intensiv-hidratanta body nutrients si gel de dus care moments cu orez si bambus - 15,9 lei (-25% din pretul pachetului)

Lotiunea de corp intensiv-hidratanta este imbogatita cu iaurt si bambus - in timp ce iaurtul este un cocktail natural de proteine, minerale si vitamine menit sa hidrateze in profunzime pielea si sa ii redea stralucirea natural, extractul de bambus hraneste si protejeaza pielea si ii ofera acesteia o textura fina si delicata. Gelul de dus cu orez si bambus curata delicat pielea cu o spuma fina si bogata ce nu usuca pielea, lasand-o catifelata si rasfatata.

Citește și:

Pachetul elmiplant Body, piele foarte uscata, ce contine lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients si crema reparatoare perfect hands, pentru maini - 15,5 lei (crema reparatoare pentru maini -50%)

Lotiunea de corp nutritiv-reparatoare este imbogatita cu lapte de bumbac si proteine din orez. Laptele de bumbac are un continut ridicat de uleiuri si proteine si reda catifelarea si elasticitatea pielii, in timp ce proteinele de orez mentin echilibrul natural de hidratare al pielii. Aceasta devine radianta si plina de vitalitate. Crema reparatoare de maini cu miere si ulei de macadamia confera ingrijire imediata si intensiva pentru pielea uscata si aspra. Cele doua ingrediente repara si protejeaza textura pielii si contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.