Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Tortul de nunta, momentul tau de magie!

La un pas de granita dintre realitate si lumea basmelor, fiecare cuplu isi doreste tortul de nunta perfect!

Tortul trebuie sa imbine atat partea eleganta si sofisticata a evenimentului, cu partea funny a momentelor frumoase, ce leaga cuplul respectiv.

Indiferent de alegerea facuta, tortul de nunta este momentul de magie al serii si acesta trebuie sa fie perfect, spectaculos si unic! De asemena el trebuie sa fie armonizat cu rochia miresei, costumul mirelului, decorul locatiei, tema nuntii si culorile acesteia.

Echipa Palmiye va poate ajuta sa alegeti exact acel tort care sa transforme evenimentul in unul memorabil! Si pentru ca momentele unice se nasc din pasiune, trebuie sa te ajutam sa alegi cu grija aroma, forma, culorile, decoratiile si suportul tortului. In zilele noastre aceste elemente sunt atat de variate incat iti este imposibil sa nu gasesti formula perfecta pentru a armoniza gustul si forma acestuia. Aparitia tortului de nunta devine astfel momentul perfect al unei nopti unice in viata voastra!

Cand realizam torturile de nunta, simtim emotia fiecarui cuplu si intelegem povestea lor, astfel putem transpune in torturile Palmiye fiecare moment magic impartasit. Multi pot spune ca etapele alegerii unui tort de nunta sunt mai solicitante decat alegerea rochiei de mireasa sau a costumului mirelui.De cele mai multe ori alegerea se face chiar si cu un an inaintea nuntii si pleaca de la o simpla poza de pe internet.

Realizarea tortului este o munca de echipa a celor doi protagonisti principali si anume mirii si a echipei de cofetari si cake decoratori. Chiar daca la noi totul este 100% natural si calitatea produselor este primordiala putem sa va surprindem si cu design-ul produsleor realizate de cake decoratorii nostri.

Actualmente la moda este si Candy Bar-ul la nunta, care poate fi servit la inceput si astfel ii ajutam pe invitati sa se destinda si sa se acomodeze sau sa vina in completarea tortului de nunta. Ori poate sa inlocuiasca in totalitate traditionalul tort de nunta in functie de preferinte. Alegerea unui Candy Bar iti da posibilitatea sa ai un desert variat prin care sa multumesti pe toata lumea. Alte variante mai sunt Desert Bar, Cupcake Bar, Shoturi dulci si inghetata

Seara perfecta incepe cu magia primului dans al mirilor si se incheie cu punctul culminant al serii ... taierea tortului mirilor.


Kudika
6 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.