Art&Craft Design - magazin online pentru iubitorii de arta populara

Art&Craft pune la dispozitie produse autentice de artizanat si de arta populara, suveniruri romanesti, produse proprii personalizate cu design original si o gama variata de delicatese cu specific romanesc.

comunicat de presa

Pentru toti iubitorii de artizanat si de obiecte traditionale romanesti, pentru colectionarii impatimiti si, nu in ultimul rand, pentru cei care nu au timp si sunt in cautarea unui cadou original, Art&Craft Design anunta lansarea mult-asteptatului magazin online www.artandcraft.ro.

Art&Craft este un magazin online care va pune la dispozitie o gama diversificata de produse: produse autentice de artizanat si de arta populara, suveniruri romanesti, produse proprii personalizate cu design original si o gama variata de delicatese cu specific romanesc. Fiecare articol este selectat individual de o echipa de specialisti, care garanteaza unicitatea, calitatea si autenticitatea acestuia.

Echipa Art&Craft si-a propus lansarea magazinului online pentru a fi mai aproape de clienti, furnizori si parteneri, cu produse mereu noi si originale, realizate cu suflet, creativitate si dedicare. Structura site-ului a fost gandita astfel incat sa permita o navigare intuitiva in cadrul platformei pentru toti utilizatorii.

Retail jobs

Clasificarea produselor pe categorii si subcategorii, dar si posibilitatea de filtrare si cautare specializata, faciliteaza accesul catre produse in functie de interesul fiecaruia. In plus, site-ul cuprinde si un blog cu doua categorii de articole – Shop Feature si Special Art&Craft - articole referitoare atat la traditiile romanesti, cat si articole de divertisment sau cultura generala.

Asadar, incepand de astazi, va asteptam sa vizitati magazinul nostru online www.artandcraft.ro si sa va bucurati de produsele noastre autentice, de promotii si de oferte.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri