Setari Cookie-uri

Braun, Jessica Alba si stilistii ei inspira femeile sa se bucure de alegeri nelimitate

Braun, Jessica Alba si stilistii ei inspira femeile sa se bucure de alegeri nelimitate in ceea ce priveste vestimentatia si nu numai

Comunicat de presa

Astazi, in cadrul unui eveniment exclusiv la Dubai, Braun, ambasadoarea Jessica Alba si echipa ei de stilisti, Emily si Meritt, lanseaza ultimele inovatii Braun in materie de frumusete si dezvaluie urmatoarea faza a campaniei Break Free.

Campania isi propune sa inspire femei din intreaga lume sa preia controlul asupra ritualului lor de frumusete, pentru a arata si a se simti bine in pielea lor in fiecare zi, sa se elibereze de tot ce le tine in urma si sa se bucure de alegeri nelimitate. Fie ca este vorba despre alegeri in materie de fashion cu noul Braun Silk - epil 9 care promite o piele fina pana la patru saptamani, optiuni nelimitate de hairstyle cu portofoliul expert styling sau o incredere permanenta datorita tenului perfect cu noile perii Braun Face, Braun ajuta femeile sa spuna DA vietii si oportunitatilor.

Citește și:

Alessandra Dolfini, Global Braun Marketing Director, explica: "In postura de brand lider in tehnologii de epilare si expert in frumusete feminina, ne mandrim cu crearea unor produse inovative si de calitate superioara care inlatura barierele din fata femeilor care doresc sa arate si sa se simta bine in pielea lor; tot aceste produse sunt motivul pentru care suntem atat de incantati de portofoliul nostru, in special epilatorul Silk-epil 9. Stim ca ceea ce le opreste pe femei sa fie increzatoare este, de multe ori, imposibilatea de a purta ceea ce isi doresc, din cauza indoielilor in ceea ce priveste alegeri de stil sau par nedorit pe corp. Cu noul epilator Silk-epil 9, femeile se pot bucura non-stop de piele fina, pentru a nu se mai simti limitate in alegerile de imbracaminte si pot aborda look-uri fashion nelimitate!"

Citește și:

Jessica Alba, ambasadoare Braun Beauty afirma: "Sunt mandra sa pot sprijini un brand care creeaza produse utile si functionale pentru femei. Noul epilator Silk-epil 9 permite femeilor sa isi evidentieze stilul personal, dandu-le posibilitatea sa poarte ce doresc, cu incredere."

Emily si Meritt comenteaza: "Suntem de parere ca femeile nu ar trebui sa faca compromisuri in ceea ce priveste stilul lor din cauza felului in care arata si de asta suntem atat de incantati sa lucram cu Braun’’. Ca stilisti, cunoastem sentimentul extraordinar cand femeile nu trebuie sa se mai ascunda in spatele hainelor safe si pot purta hainele care le fac sa se simta bine. Vrem sa le incurajam sa se joace cu piesele din garderoba lor si sa poarte outfit-urile care le fac sa se simta fabulos in fiacare zi."

Cu o echipa de experti care se ocupa de tot ceea ce inseamna beauty, stil si fashion, Braun spera ca, impreuna, ei sa inspire femeile de peste tot din lume sa abordeze posibilitati nelimitate de alegere, in fiecare zi.

Citește și:

Pentru mai multe informatii despre portofoliul Braun, va rugam vizitati www.braun.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.