Setari Cookie-uri

La Paul, in luna martie se poarta macarons

Noutatea gamei sunt cutiile cu 3 mini macarons in cele mai savuroase combinatii: ciocolata, fistic, vanilie, zmeura, lamaie, cocos si caramel.

Comunicat de presa

Bucuresti, 2 martie 2015. Brutariile Paul sarbatoresc inceputul primaverii cu multa culoare si savoare. In aceasta luna, deserturile macarons se transforma in martisoare inspirate, care vor aduce zambete tuturor doamnelor si domnisoarelor ce le vor primi. Noutatea gamei sunt cutiile cu 3 mini macarons in cele mai savuroase combinatii: ciocolata, fistic, vanilie, zmeura, lamaie, cocos si caramel.

"Macarons sunt deserturile care descriu cel mai bine culoarea si energia tipice inceputului de primavara, fiind preferatele doamnelor si domnisoarelor. Special pentru luna martie, am decis sa aducem in brutariile Paul cutiile cu 3 mini macarons, accesibile tuturor celor care sunt in cautare de martisoare altfel. Cele mai dorite si mai vandute macarons din gama Paul sunt cele cu ciocolata, fistic, vanilie si zmeura", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Citește și:

In luna martie, la Paul se gasesc cutii cu 3, 6, 12 si 24 mini macarons cu diverse arome. Pentru o experienta a la francaise completa, in meniu se regasesc platouri cu 23 de mini gateaux: mini eclere, mini tarte cu fructe si mini macarons si platouri cu 20 de produse de viennoiserie cu mini croissante, mini pain au chocolat, mini gourmandise si mini escargot raisins care pot fi comandate la birou pentru rasfatul tuturor colegelor.

Mai multe detalii despre macarons si produsele din meniul brutariilor gasiti pe pagina de Facebook a Paul Romania.


Kudika
5 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.