Setari Cookie-uri

Sarbatoreste 8 Martie cu accesorii in stil modern retro

Fara indoiala ca mama este prima persoana pe care o tanara o copiaza atunci cand vine vorba de stil si atitudine.

Comunicat de presa

Orice mama este o sursa constanta de inspiratie si model de viata pentru fiica sa. Fara indoiala ca mama este prima persoana pe care o tanara o copiaza atunci cand vine vorba de stil si atitudine.

Si ce potrivire poate fi mai perfecta pentru mame si fiice decat sarbatorirea zilei de 8 Martie impreuna, purtand aceleasi accesorii ECCO Felicity?

Geanta de mana ECCO Felicity Balerini ECCO Touch 15B

Pentru mame, accesoriul perfect in acest sezon este geanta albastra ECCO Felicity. Cu o nuanta calda de albastru retro si detalii metalice discrete, aceasta geanta de mana este pe cat de spatioasa, pe atat de usor de purtat. Cu un design in tendinte, inspirat din moda anilor '60, geanta de mana ECCO Felicity va deveni cel mai versatil accesoriu in garderoba de primavara a tuturor mamelor!

Geanta de mana ECCO Felicity Pantofi ECCO Tunis

Pentru fiice, geanta alba ECCO Felicity este un accesoriu la fel de stilat. Intr-o nuanta de alb murdar, cu design ultramodern, aceasta geanta abordeaza trendul "effortless style", atat de apreciat in acest sezon. In plus, este usor de asortat si e prevazuta cu buzunare interne care ajuta la organizarea perfecta a obiectelor in interiorul gentii. Accesorizata cu pantofii animal print ECCO Turino, eleganti si sofisticati, geanta ECCO Felicity va deveni accesoriul statement preferat al tinerelor in acest sezon cald!
Astfel, mama si fiica pot celebra impreuna Ziua Femeii si se pot bucura in egala masura de confortul si stilul accesorilor ECCO!

Citește și:

Gentile ECCO Felicity primavara-vara 2015 sunt disponibile in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.