Setari Cookie-uri

AVON lanseaza Nutra Effects, o noua gama de ingrijire a tenului

Bazata pe Complexul Active Seeds, Nutra Effects activeaza puterea semintelor de chia, rodie si strelitia

Comunicat de presa

AVON prezinta Nutra Effects, o gama inovatoare, rezultatul mai multor ani de cercetari in cadrul centrului de Research & Development AVON din New York, care are la baza ingrediente cu o putere extraordinara de regenerare: seminte de chia, seminte de rodie si seminte de strelitia.

Noua gama de ingrijire a tenului este disponibila in cinci subgame, fiecare adresand o problema specifica tenului: Hydration, Balance, Radiance, Ageless si Ageless Advanced. Bazata pe Complexul Active Seed, un cocktail de seminte puternice, imbogatit cu vitamina E si provitamina B5, Nutra Effects este adecvata tenului sensibil, testata alergologic, fara parabeni, ftalati sau coloranti.

"Mi-au placut foarte mult ideea si stiinta din spatele Nutra Effects, m-au cucerit miraculoasele seminte de chia. Daca inainte le foloseam doar in alimentatie, in rutina mea au intrat acum si cele doua creme din gama Hydration. Cremele sunt foarte light, intra rapid in piele si au o textura confortabila. Mi se par cremele perfecte pentru aceasta perioada a anului", a declarat Anca Lungu, ambasador AVON Nutra Effects.

Citește și:

"Am testat Radiance, crema de zi si cea de noapte. Le-am folosit cu constiinciozitate si mi-a placut mult textura usoara, dar mai ales felul in care chipul meu arata dupa cateva saptamani de folosire. Este mai luminos. Nu mi-l incarca, intra imediat in piele si se potrivesc tenului meu sensibil, pentru ca nu am avut niciun fel de reactie negativa. Medicul dermatolog mi-a recomandat sa le folosesc cel putin sase luni, fiind o formula care actioneaza asupra petelor pigmentare. Cu siguranta voi face asta, pentru ca deja ma bucur de rezultate", a marturist si cantareata Alexandra Usurelu, ambasador AVON Nutra Effects.

"Nutra Effects este perfecta si pentru cea mai sensibila piele, reda tenului frumusetea si, mai ales, sanatatea naturala. Formulele dezvoltate de AVON sunt pure, precum orice element al naturii si respecta dezideratul nostru: siguranta totala in aplicarea produselor", spune Ioana Simian, medic dermatolog, specialist AVON.

Citește și:

Gama Hydration, pentru hidratare, cu extracte de seminte de chia

Este ideala pentru ingrijirea tenului deshidratat, normal sau uscat. Semintele de chia absorb de 12 ori mai multa apa si regleaza nivelul de hidratare pentru 24 ore. Cele doua formule, crema de zi cu SPF 15 si gel-crema hidratant si revitalizant, sunt bogate in acizi grasi esentiali omega 3, cu rol de refacere a cimentului celular, au efect antiinflamator si antioxidant, neutralizand radicalii liberi rezultati in urma poluarii, raspunzatori de imbatranirea precoce.

Gama Balance pentru matifiere, cu extracte de seminte de chia si pudra matifianta

Creata pentru tenul mixt sau gras, cu sau fara predispozitie la acnee. Ambele formule, gel-crema hidratant pentru matifiere si crema de zi pentru matifiere cu SPF 15, contin pudra matifianta, care absoarbe sebumul. Semintele de chia readuc nivelul de hidratare la normal, intr-o formula ideala pentru tenul tanar predispus la acnee sau care urmeaza tratamente antiacnee.

Citește și:

Gama Radiance pentru luminozitate, cu extracte de seminte de strelitia

Este potrivita tenului patat, lipsit de stralucire. Cele trei produse, lotiune nuantatoare pentru luminozitate, crema de zi, ambele cu SPF 20, si crema hidratanta de noapte actioneaza asupra pigmentarii pielii, care are trei cauze: melanina din piele depusa in exces, hemoglobina si colagenul deteriorat. Semintele de strelitia uniformizeza si redau luminozitatea pielii stimuland productia de colagen 3, cu rol in pastrarea luminozitatii tenului, a carui nivel scade odata cu varsta. De asemenea, aduc la optim nivelul pigmentilor implicati in patarea anormala, hidrateaza, stimuleaza refacerea si reinnoirea celulara.

Gama Anti-aging 35+, pentru primele semne de imbatranire, cu extracte de seminte de rodie

Contine formule de noapte si zi, cu SPF 20. Are la baza extractul de seminte de rodie, care si-au dovedit eficacitatea biologica in studii clinice. Acestea contin vitamina C, E cu rol antioxidant, de reducere a activitatii radicalilor liberi si sunt bogate in polifenoli. Semintele de rodie sprijina reinnoirea celulelor, stimuleaza productia de colagen tip I si microcirculatia.

Citește și:


Gama Anti-aging Advanced 45+, pentru semnele profunde de imbatranire, cu extract de seminte de rodie si ceramide

Semnele avansate de imbatranire, ridurile adanci, tenul decolorat si lipsit de fermitate, au nevoie de antioxidantii, mineralele si vitamina C din semintele de rodie, carora li se adauga puterea ceramidelor, al caror nivel scade drastic spre zero in cazul tenului 45+. Ceramidele readuc la normal nivelul de hidratare a tenului matur.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.