Setari Cookie-uri

Meli Melo lanseaza colectia Electric Africa

Meli Melo - Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania, lanseaza cea de-a doua colectie din sezonul primavara-vara 2015, Electric AFRICA.

Colectia Electric AFRICA este inspirata de portul femeilor din triburile africane, opulenta accesoriilor pe care ele le poarta si de animal print.

Aceasta va fi calatoria in Africa, pe care o astepti de mult. Pregateste-ti bagajul! Noi ti-am pregatit bijuteriile si accesoriile cu ajutorul carora te vei integra perfect, in peisaj.



Colectia te va duce direct in safari. Va fi experienta sezonului.

Printurile, materialele, combinatiile coloristice si piesele statement te vor duce instant cu gandul la opulenta bijuteriilor din triburile africane.

Lemn, dar si accente metalice aurii, pietre colorate, dar si stralucitoare, toate pentru o colectie a stilului african, adaptat sezonului primavara-vara 2015.

Bijuteriile au aplicatii multifatetate si cristale, in culori vibrante, dar si lanturi aurii, siraguri. Cerceii statement, in culori puternice, vor accentua animal printul din cadrul outfit-ului tau. E must-have!

Citește și:

Pentru ca tinuta sa fie completa, poti alege una dintre gentile colectiei. De la plicuri cu imprimeuri puternice si aplicatii, pana la rucsacul care nu trebuie sa iti lipseasca intr-o astfel de expeditie.


Noua colectie Meli Melo Paris este disponibila in intreaga retea de magazine, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, dar si online pe www.melimelo.ro, incepand cu 9 martie 2015.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.