Setari Cookie-uri

Cameleon, un nou vin premium romanesc pentru cei eleganti si sofisticati

LacertA Winery lanseaza un nou brand premium, Cameleon, special creat pentru a iti face simturile sa patrunda in notele misterioase ale buchetelor de vin.

comunicat de presa:

Vinurile Cameleon sunt dedicate consumatorilor eleganti si sofisticati care apreciaza in mod deosebit gustul rafinat si complex al vinurilor romanesti. Cameleon ajunge la consumator in cinci varietati care reflecta perfect calitatea superioara a vinurilor pe care compania LacertA le produce.

Caracteristica unica

Caracteristica unica a noului brand produs in vinaria de la Dealu Mare este redata de culoarea pe care o are fiecare tip de vin. Cameleon White impleteste nuantele aromatice vegetale si minerale de la Feteasca Alba cu cele florale de la Sauvignon Blanc. Cameleon Green este un vin alb in care RheinRiesling participa cu nuanta putin salbatica, iar Chardonnay cu onctuozitatea specifica soiului. Cameleon Red este un vin rosu complex, fiecare componenta participand cu specificul sau: Cabernet Sauvignon cu nuanta vegetala si de mure, iar Merlot cu aroma de zmeura. Cameleon Black este un vin rosu cu o culoare foarte intensa, in care nuanta condimentata si exotica a soiului Shiraz se completeaza cu aroma si structura delicata de Feteasca Neagra. Cameleon Pink este un vin obtinut prin vinificarea in rosé a strugurilor de Shiraz, avand o aroma de capsuni si nuante exotice specifice soiului.

Citește și:

Design special

Noile vinuri romanesti au o identitate vizuala unica, sub forma unui cameleon in culoarea specifica fiecarei arome de vin. Cameleonul evidentiaza faptul ca fiecare tip de vin este realizat prin combinarea a doua arome de vinuri, avand ca rezultat un gust unic si complex. De asemenea, eticheta denota stilul, eleganta si individualitatea brandului. Inchiderea speciala din pluta naturala importata din Portugalia denota si ea calitatea superioara a produsului si face din Cameleon un brand unic pe piata vinurilor.

Noul brand va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri din Romania, direct de la LacertA Winery sau online prin intermediul website-ului www.cameleonvin.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.