Setari Cookie-uri

Primavara in parul tau

Soarele se reflecta in parul tau ca intr-o oglinda.

Comunicat de presa

Temperaturile au mai crescut si te poti bucura de o plimbare in aer liber, simtind cum vantul, care adie usor, iti mangaie suvitele. Te simti ca sub lumina reflectoarelor si observi cum noua ta coafura nu trece neobservata. Secretul tau? Volum' 24 Respectissim de la Rowenta, un aparat de stilizat care ofera volum irezistibil de la radacina pana la varf, de care te vei bucura intreaga zi.

De ce coafuri cu volum? Pentru ca secretul unui par frumos este volumul de la radacina. Poti incerca orice stil din tendintele actuale, dar daca nu ai volum de la radacina, parca orice coafura isi pierde farmecul. De aceea, ai nevoie de un aparat care sa iti reinventeze coafura, rapid. Ce-ai zice sa se intample asta in doar 8 minute?

De ce Volum' 24 Respectissim? Pentru ca e singurul aparat de styling care te ajuta sa obtii volum de la radacina pana la varf, intrega zi. Responsabila de acest lucru este rola cu invelis Nano Ceramic, care transforma chiar si cel mai subtire si moale par intr-o coafura irezistibila.

Citește și:

De regula, acest gen de aparate nu sunt cele mai bune prietene ale parului, pe o perioada mai lunga de timp. Insa, Volum' 24 Respectissim face diferenta, pentru ca nu doar te ajuta sa conferi volum parului tau, dar il si protejeaza. Functioneaza la o temperatura blanda, de numai 170°C - optima pentru obtinerea volumului si pentru mentinerea intacta a structurii firului de par, neafectandu-l in vreun fel. Dimpotriva, Rowenta a vrut ca Volum' 24 Respectissim sa fie superlativul, astfel incat acest aparat dispune si de un generator de ioni, care sa ofere parului stralucire.

Ajuta-ti parul sa iasa din anonimat folosind singurul aparat din Romania care confera volum de la radacina! Lasa-ti parul liber, pentru ca acum poate primi stralucire, elasticitate si volum in cateva minute, fara sa mai pierzi timpul cu programari la salon. Volum' 24 Respectissim te ajuta sa-ti aranjezi parul ca un adevarat hairstylist!

Citește și:

In luna martie, bucura-te ca esti femeie si rasfata-te cu un look spectaculos in cateva minute cu Volum' 24 Respectissim!

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.