Setari Cookie-uri

Este timpul pentru rasfat!

De 8 Martie, NIVEA ti-a pregatit cadouri speciale, pentru femeile pe care le iubesti!

Comunicat de presa

Fie ca sunt mame, surori sau prietene, femeile din viata noastra ocupa un loc special in inima fiecareia dintre noi. Si cum micile noastre gesturi de apreciere sunt cea mai la indemana dovada de a le rasfata, de 8 Martie, alege sa oferi femeilor dragi din viata ta cele mai inspirate cadouri de la NIVEA!

Pentru mama care vrea sa arate tanara si dupa 40 de ani: Cadoul NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

NIVEA iti propune sa oferi mamei cea mai avansata solutie anti-age: NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, o gama performanta ce reintinereste aspectul tenului si ii ofera un boost de tinerete, cu ajutorul unor ingrediente precum acidul hialuronic, extractul de magnolie si creatina.

Pentru prietena activa: Cadoul NIVEA Lapte de Corp Hranitor sub dus si Gelul de dus NIVEA Creme Care

Alege sa oferi momente de rasfat cu ajutorul a doua produse de ingrijire a corpului sub dus: NIVEA Lapte de Corp Hranitor sub dus, formula imbogatita cu ulei de migdale, special creat pentru pielea uscata, si Gelul de dus NIVEA Creme Care, care contine pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive ce curata si hranesc pielea in profunzime.

Citește și:

Pentru sora mai mica: Cadoul NIVEA Crema de zi hidratanta pentru ten normal si Deodorant NIVEA Fresh Natural cadou

Ofera un cadou care asigura prospetime intreaga zi! Fie ca aplica dimineata o crema de zi hidratanta cu textura lejera, sau folosesc un deodorant eficient, femeile adora sa simta prospetimea pe propria piele! NIVEA Crema de zi hidratanta pentru ten normal ofera o hidratare intensiva si mentine prospetimea tenului tanar datorita Vitaminei E si a tehnologiei inovatoare Hydra IQ, iar deodorantul NIVEA Fresh Natural reimprospateaza si asigura ingrijire pe parcursul intregii zile.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.