Setari Cookie-uri

Din 30 martie, incepe cea de-a patra editie NAKED PR

Astazi se deschid inscrierile pentru cea de-a patra editie de cursuri, sesiuni si workshops NAKED PR, prima scoala de PR cu "share factor" adevarat, locul unde se intalnesc caracterele puternice, inteleptii, inovatorii din comunitatea PR.

Comunicat de presa

Timp de sapte saptamani, NAKED PR si echipa sa de profesori, specialisti din industria de comunicare romaneasca, restaureaza MAGIA comunicarii, impartasesc toate fortele si vulnerabilitatile unei industrii de PR romanesti reale, dau acces la relatii puternice si la POVESTI de succes posibile.

"2015 la NAKED PR e de poveste. Este un trend prins si adus in mainstream de catre Disney si Hollywood si manifestat tot mai mult in imaginarul public. Numarul mare de povesti cinematografice reinterpretate - Maleficient (2014), Cinderella (2015), Pan(2015), Alice in Wonderland(2016) - va aduce o influenta importanta a acestora in mentalul public si in cultura populara", spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

"Primavara aceasta povestile de succes incep la NAKED. Nu sunt povesti de adormit copii, ci povesti de trezit clienti. Transformam oameni de comunicare in Legende, in superspecialisti in PR. Nu vom vorbi despre basme, ci vom genera PR de poveste. Aici incepe magia", adauga Adelina Bortan, fondatoare NAKED PR.

Citește și:

Fashion PR intermediate si advanced, PR 3.0, Debate& public speaking si PR pentru marci personale compun colectia de cursuri din aceasta primavara.

Ana Bucur, Noemi Meilman si Vicki Nicola (Fashion PR), Victor Kapra (PR 3.0), Dan Cristea (Debate&public speaking), Adelina Bortan si Raluca Cristea (PR pentru marci personale) formeaza echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR .

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.