Setari Cookie-uri

Inovatie si calitate in colectia denim Marks & Spencer 2015

Primavara aceasta, Marks & Spencer aduce la viata lumea denimului printr-o colectie impresionanta de articole vestimentare destinate femeilor increzatoare si dornice sa isi redefineasa stilul casual.

Comunicat de presa

Croiala impecabila si inovatiile colectiei, impreuna cu pasiunea si know-how-ul depuse in fiecare pereche de jeansi creata, intaresc increderea femeilor in fiecare tinuta denim oferita de M&S, inca din 1957. Protagonist al colectiei primavara-vara, noul look denim lansat de Marks & Spencer introduce doua stiluri noi: relaxed skinny, cu o croiala libera si confortabila, si girlfriend jeans, o abordare feminina a stilului boyfriend.

Totodata, colectia denim M&S combina nonsalanta sofisticata a anilor '70 cu un stil modern confortabil, redate in constructii de o eleganta fara efort, lejere si indraznete, perfecte pentru orice tip de eveniment.

3 motive pentru care vei iubi colectia denim pentru femei - Inovatiile denim de la M&S


Sculpt & liftTM

Prin inovatia sculpt & lift, jeansii Marks & Spencer confera femeilor un look demn de invidiat. Cusaturile curbate si pensele excelent croite pun in valoare forma corpului intr-un mod magulitor, iar materialul elastic, rezistent si de calitate inalta, pastreaza forma jeansilor timp indelungat, spalare dupa spalare.
Disponibili in marimile 8-22 (36 - 50), jeansii sculpt & lift de la Marks & Spencer pot fi achizitionati in magazinele din Romania intr-o gama variata de modele - drepti, bootleg, skinny si jegging, in nuante diferite de indigo.

Citește și:

Stay newTM

Tehnologia inovatoare Stay New de la Marks & Spencer pastreaza culoarea intensa a materialului pentru o perioada mai lunga de timp. Tehnologia rezistenta la decolorare foloseste o combinatie de coloranti si tehnici de fabricatie specifice, iar rezultatul se reflecta in produsele denim Marks & Spencer de o calitate exceptionala, pastrandu-si culoarea intensa chiar si dupa mai multe spalari.

Ozone washTM

Jeansii Marks & Spencer sunt acum "green". Tehnologia Ozone wash denim reduce nevoia de a folosi substante chimice concentrate si necesita mai putine clatiri, reducand volumul de apa reziduala cu pana la 40%. Ozonul este o alternativa de curatare ecologica si practica, imbunatatind calitatea textilelor si finisajelor, iar astfel, jeansii M&S devin mai prietenosi cu mediul. Tehnologia Ozone wash se regaseste in modelele de jeansi drepti si bootleg.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.