Setari Cookie-uri

Un colt din Provence in Micul Paris

Lowe Vibe si Le Petit Marseillais au adus in metroul bucurestean o oaza de beaute

Comunicat de presa

Flori de lavanda, arome naturale si rasfat pentru piele... Statia de metrou Piata Victoriei din capitala s-a transformat timp de 8 zile intr-un spa inspirat de natura bogata din Sudul Frantei. In drum spre birou sau in drum spre casa, doamnele si domnisoarele au avut un moment de rasfat si relaxare. Toti cei care au trecut pragul standului Le Petit Marseillais s-a bucurat de arome fine, de produse inspirate din natura si de un adevarat tratament pentru frumusete.

Pentru a oferi consumatorilor romani adevarata experienta Le Petit Marseillais, echipa Lowe Vibe a adus un peisaj din inima Provence-ului intr-unul dintre cele mai aglomerate locuri din capitala - statia de metrou Victoriei.

Intre 1 si 8 martie, doamnele si domnisoarele care au calatorit prin statia de metrou au fost invitate de catre marinari din faimosul port din Franta sa incerce noile produse si arome Le Petit Marseillais. Iar romancele au acceptat cu drag invitatia - peste 20.000 de doamne si domnisoare s-au oprit la stand, au testat produsele inspirate din Sudul Frantei si au descoperit retetele naturii pentru frumusetea lor.

Citește și:

"Cand am inceput sa gandim activarea pentru Le Petit Marseillais ne-am dorit sa le oferim doamnelor si domnisoarelor, macar pentru cateva minute, o escapada in sudul Frantei, acel loc mereu insorit, cu campuri acoperite de lavanda, din care sunt inspirate produsele Le Petite Marseillais. Vizitatoarele standului au avut posibilitatea de a descoperi retetele naturii pentru frumusete si s-au rasfatat cu aromele Le Petit Marseillais", a declarat Cristina Cenuse, BTL Director, Lowe Vibe.

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.