Setari Cookie-uri

FemiLift - premiera in Romania

Laser non-invaziv pentru tratamentul relaxarii vaginale si incontinentei urinare

comunicat de presa

Incepand cu aceasta luna Columna Medical Center aduce, in premiera in Romania, cel mai performant echipament pentru tratamentul relaxarii vaginale si incontinentei urinare - FemiLift. Tratamentul prin utilizarea laserului FemiLift duce la o recalibrare a vaginului, care odata cu varsta si ca urmare a nasterilor si nu numai incepe sa aiba muschii mai relaxati. Interventia este sigura, nedureroasa, iar rezultatele nu se lasa asteptate.

Procedurile invazive pot avea riscuri de infectie, ranire sau chiar esec al interventiei, de aceea Columna Medical Center a investit intr-o tehnologie 100% sigura si recomandata de sute de femei. Aparatul este conceput pentru stimularea regenerarii colagenului printr-o procedura care nu doare si are rezultate imediate.

FemiLift este dotat cu o tehnologie laser conceputa pentru a avea un efect termic profund pentru stimularea si remodelarea colagenului vaginal. Laserul patrunde in derma lasand tesutul inconjurator intact, fapt ce permite acestuia sa se vindece mai repede in timp ce epiteliul peretelui vaginal este regenerat.

Citește și:

Procedura poate fi utilizata, de asemenea, pentru tratarea incontinentei urinare cauzata de pierderea sustinerii uretale, una dintre cauze fiind lezarea structurii de sustinere pelviana. Laserul trateaza intreg spatiul pre-uretral, creste grosimea peretelui vaginal si ofera un suport crescut stucturii pelvice.
“FemiLift este un laser pentru tratamentul non-invaziv al relaxarii vaginale si incontinentei urinare, fara anestezie, durere sau timp de recuperare. Este practic o procedura minim invaziva, nedureroasa, un tratament delicat pentru femei efectuat de catre medicul ginecolog.

Columna Medical Center este prima clinica din Romania care aduce in atentia pacientelor acest echipament, preocupati fiind de toate aspectele care afecteaza negativ starea fizica si psihica a femeii (dupa nastere, odata cu inaintarea in varsta, dupa efectuarea unor interventii chirurgicale precum histerectomia si altele) si preocupati fiind ca pacientele noastre sa aiba la dispozitie atat cei mai buni medici dar si echipamente si tehnologii inovatoare care sa trateze probleme considerate tabu, probleme despre care doamnele rareori indraznesc sa discute.”, a declarat Nicoleta Zamfir, Director General al clinicii.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.