Setari Cookie-uri

Durex a descoperit butonul corect

Clipul afectiv de la Durex dezvaluie descoperirea tehnologica: deconecteaza-te pentru a te reconecta.

comunicat de presa:

Dupa o saptamana de speculatii la nivel mondial, Durex a dezvaluit mult asteptata tehnologie pentru smartphone-uri, care ne poate schimba definitiv viata sexuala...

Este butonul de oprire!

Marca nr. 1 in lume pe piata produselor pentru imbunatatirea vietii sexuale a starnit speculatii in masa pe 3 martie, cand a anuntat iminenta lansare a tehnologiei care va imbunatati viata sexuala a oamenilor din toata lumea, in colaborare cu Siren Mobile. Sute de mii de oameni au vizitat site-ul “Durexlabs”, pentru a afla mai multe informatii, dupa ce interesul a fost amplificat de mass-media internationale si de retelele sociale.

Intr-un clip plin de impact si edificator, cuplurile dornice sa-si imbunatateasca viata sexuala, care s-au oferit voluntare pentru a testa noua tehnologie, au fost surprinse sa descopere raspunsul intr-un buton care a fost mereu in fata lor – butonul de oprire.

Citește și:

Clipul, care deja starneste un mare interes online, urmareste aceste cupluri in calatoria lor emotionanta si subliniaza faptul ca devenim dependenti total de tehnologie.

In studiul cerut de Durex si facut de Universitatea Durham se arata ca folosirea tehnologiei in relatii cauzeaza tensiuni in interiorul acestora si influenteaza serios numarul de contacte sexuale.

Cercetatorii de la Centrul pentru Sex, Gen si Sexualitati Durham au dezvaluit ca 40% dintre cei intervievati au intarziat sexul din cauza tehnologiei, telefoane inteligente mari si tablete, iar altii au spus ca au grabit activitatea sexuala pentru a raspunde la mesaje. In plus, o treime din cele 30 de cupluri intervievate au dezvaluit ca au intrerupt momente de sex pentru a raspunde la telefon. Una dintre femeile care au luat parte la studiu a declarat: “Cateodata, eu stau pe Facebook, iar el pe o aplicatie de sport in timp ce ne aflam in pat. Ne dam seama ca stam impreuna in pat, dar traim in lumi diferite.”

Citește și:

Ukonwa Ojo, Global Brand Equity la Durex: “Tehnologia joaca un rol central in vietile noastre si in relatii, asa ca am incercat sa o folosim in mod pozitiv pentru a ne imbunatati vietile sexuale. Am descoperit insa ca cel mai eficient raspuns este cel mai simplu. Dupa ce ne-am consultat cu foarte multi experti, am facut studii academice si numeroase interviuri calitative, solutia s-a dovedit a fi una simpla – trebuie sa deconectam pentru a reconecta.

"Aceasta campanie aduce intr-adevar la viața ceea ce reprezinta Durex - conexiunile reale. Cum ne apropiem de Ora Pamantului, acesta este un memento semnificativ pentru noi sa ne deconectam pentru a ne conecta unii cu ceilalti."

Susie Lee, antreprenor de aplicatii si CEO al Siren Mobile, a fost unul dintre protagonistii implementarii proiectului. Doamna Lee declara: “Bineinteles ca tehnologia nu poate niciodata sa inlocuiasca interactiunea umana. Chimia adevarata vine din intimitate. In timp ce avem nevoie de tehnologie, care ne-a imbunatatit vietile permitandu-ne sa ne reintalnim cu prieteni vechi, sa ne integram in grupuri sociale mari si sa cunoastem oameni noi, trebuie sa ne dam seama de momentele in care retelele sociale nu ne imbogatesc experienta. Trebuie sa invatam sa ne concentram mai degraba asupra partenerului in dormitor decat asupra smartphone-urilor si tabletelor.”

Citește și:

Dr. Mark McCormack, Co-Director al Centrului pentru Sex, Gen si Sexualitati la Universitatea Durham, comenteaza: “Tehnologia ne-a revolutionat vietile si smartphone-urile sunt acum in centrul relatiilor. Prin intermediul lor se stabilesc relatii, dar se si intretine dragostea si afectiunea atunci cand cuplurile sunt despartite.

Ceea ce arata acest studiu si clipul este faptul ca tehnologia ne consuma acum relatiile la un nivel mult mai mare. Si-a facut loc in dormitor in moduri pe care nu ni le-am fi imaginat, de multe ori cu beneficii, dar, de asemenea, aducand prejudicii relatiilor, cauzand frustrare si tensiune si atentand asupra activitatii sexuale.”

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.