Setari Cookie-uri

Dimineti perfecte cu gama Expressionist Collection de la Electrolux

Caracterizate printr-un aspect deosebit si eficienta desavarsita, electrocanicele din gama Expressionist Collection nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie moderna.

Comunicat de presa

Atentia pentru detalii, functiile inteligente si designul elegant au stat la baza dezvoltarii celei mai noi game de electrocasnice mici de la Electrolux, Expressionist Collection. Aceasta este compusa dintr-un blender, o cafetiera, un prajitor de paine, un fierbator de apa si un mixer vertical. Caracterizate printr-un aspect deosebit si eficienta desavarsita, electrocanicele din gama Expressionist Collection nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie moderna.

Extrem de eficient, blenderul din gama Expressionist Collection este prevazut cu un motor puternic, de 900 W, si este dotat cu un cutit cu patru lame detasabile placate cu titan. Realizat din sticla rezistenta la temperaturi de pana la 90 de grade, recipientul blenderului poate fi spalat cu usurinta, inclusiv la masina de spalat vase. Acesta are o capacitate de 1,65 de L, pentru a putea mixa cantitati generoase. Blenderul Electrolux este prevazut cu cinci functii, printre care se numara si functiile Pulse si Ice Crush.

Citește și:

Pentru o experienta aromata in fiecare dimineata, cafetiera din gama Expressionist Collection este dotata cu functia AromaStrengt, care permite ajustarea intensitatii cafelei, printr-o simpla apasare de buton. De asemenea, pentru un gust si mai bun si mai intens un timp indelungat, cafetiera este dotata cu un sistem de filtrare a apei incorporat. Programarea cafetierei se face foarte usor, cu ajutorul unui ecran LCD HighContrast, care va permite alegerea functiilor preferate. Printre acestea se numara si functia Auto-Start, care asigura programarea pe o durata de 24 de ore a prepararii cafelei, pentru ca tu sa poti savura o cana de cafea imediat ce te-ai trezit.

Pentru felii de paine perfect rumenite, prajitorul din gama Expressionist Collection este dotat cu selector de nivel de prajire foarte precis. De asemenea, cu ajutorul manetei de ridicare veti putea verifica painea fara intreruperea procesului de prajire. Dotat cu functii inteligente, precum cea de reincalzire, de decongelare sau de incalzire a chiflelor, prajitorul de paine Electrolux este secretul unui mic dejun perfect.

Citește și:

Pentru iubitorii de ceai, colectia Expressionist Collection propune un fierbator de apa care se va remarca atat prin designul fara cusur, cat si prin functiile utile si usurinta de utilizare. Permitand o setare precisa a temperaturii dorite si alegerea unor optiuni predefinite, apa va fi incalzita rapid in functie de preferinte. Recipientul are o capacitate generoasa, de 1,7 litri de apa, iar fierbatorul este dotat cu protectie integrata care opreste automat aparatul in momentul evaporarii apei.

Mixerul vertical este conceput pentru a oferi rezultate excelente de mixare, cu ajutorul tehnologiei TruFlow. Aceasta consta in lamele invelite in titan si in reproiectarea piciorului pentru o performanta ridicata si o eficienta sporita in mixare, fara efort. Eficienta si usurinta de folosire sunt datorate si puterii mari a motorului, de 700 de W si designului piciorului care reduce forta de aspiratie si elimina rezistenta in mixare. Mixerul vine dotat cu doua recipiente, un tel din oxel inoxidabil si un tocator, devenind astfel un ajutor nelipsit in bucatarie.

Citește și:

Toate produsele din gama Expressionist Collection impresioneaza printr-un design elegant si modern, obtinut cu ajutorul otelului inoxidabil stratificat si a detaliilor atent realizate.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.