Setari Cookie-uri

Un selfie te trimite direct la Festivalul Noului An in Thailanda

Concursul 1selfie2Thailand te pregateste pentru experiente unice, alaturi de cinci bloggeri faimosi

comunicat de presa:

Cunoscutii bloggeri Alina Gherghe (imalinz.com) si Cosmin Tudoran (cosmintudoran.ro), in parteneriat cu Baneasa Shopping City, lanseaza o provocare doamnelor si domnisoarelor pasionate de calatorii: concursul 1selfie2Thailand, care ofera posibilitatea participarii la Songkran, Festivalul Anului Nou in Thailanda, in perioada 9 – 21 aprilie.

Pana pe 31 martie, doamnele si domnisoarele sunt invitate in Baneasa Shopping City pentru a realiza un selfie, cu tuk-tuk-ul din centrul comercial, selfie pe care apoi il vor posta pe conturile personale de social media – Facebook si Instagram – cu hashtag-urile: #baneasashoppingcity, #ishopitravel si #insthailand. Anuntarea castigatoarei va avea loc pe data de 3 aprilie.

Aceasta va pleca in Thailanda alaturi de cinci bloggeri renumiti: Alina Gherghe, Cosmin Tudoran, Ana Morodan, Cristian Vasile si Cristian China Birta. Impreuna vor vizita obiectivele turistice din Bangkok, un oras care gazduieste 7 milioane de locuitori si care nu doarme niciodata. Itinerariul va cuprinde vizite la vechile temple ce dateaza din secolul al XVII-lea, vor experimenta bucataria thai, vor face plimbari cu barca pe canale, precum si multe alte experiente interesante, specifice continentului asiatic. Vor vizita statiunea regala Hua Hin, situata in cea mai nordica parte a tarii, precum si Pattaya, una dintre cele mai faimoase statiuni din sudul Thailandei. Pe parcursul celor 11 zile petrecute in Thailanda, experienta va fi completata de activitatile specifice desfasurate cu ocazia celebrarii Songkranului, Anul Nou thailandez.

Citește și:

#1selfie2Thailand si #insthailand reprezinta un proiect initiat de Alina Gherghe si Cosmin Tudoran, sustinut de Autoritatea Turismului din Thailanda (TAT) si Baneasa Shopping City.

Pentru detalii legate de concursul lunii martie, 1selfie2Thailand, vizitati website-urile celor cinci bloggeri mentionati mai sus, precum si www.baneasashoppingcity.ro si pagina de Facebook - Facebook.com/BaneasaShoppingCity.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.