Setari Cookie-uri

Peste 1,000 de tineri bucuresteni mai aproape de un viitor implinit

Vineri, la finalul seriei de conferinte, a fost desemnat prin tragere la sorti castigatorul locului gratuit in Tabara Coolturala BookLand.

Comunicat de presa

Bilantul imbucurator al celor 5 zile de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution din Bucuresti este dovada clara a nevoii tinerilor pentru o asemenea initiativa: peste 1,000 de liceeni si studenti au venit sa afle povestile de succes ale speakerilor!

De luni pana vineri (9-13 martie), in intervalul orar 18:00-20:00, au luat cuvantul profesionisti consacrati, dornici sa le impartaseasca sincer experientele lor de viata, cu bune si cu rele, in speranta ca le vor servi drept inspiratie si ii vor ajuta sa isi descopere vocatia si sa identifice solutiile optime pentru viitorul profesional.

Nu mai putin de treizeci de speakeri au fost prezenti in prima saptamana a conferintelor practice in Bucuresti, oferindu-le liceenilor si studentilor lectii pretioase de viata. Tinerii au primit si suportul necesar pentru a-si indeplini visurile, cele treizeci de personalitati din diferite domenii oferindu-se sa devina mentori pentru tineri aspiranti la o cariera similara.

Citește și:

Mihai Gainusa le-a vorbit celor prezenti despre parcusul si experienta sa profesionala si cum sa reusit sa imbine pasiunea cu profesia pe care o practica cu succes in prezent. Cornel Ilie a venit cu o abordare nonconformista, lansand provocarea: "Ai face ce dicteaza un zar?", iar zarurile au decis ca insusi el trebuie sa se supuna unei provocari date de catre unul dintre tinerii prezenti la conferinta si anume sa faca flotari, spre deliciul participantilor. In demersul sau de a le impartasi tinerilor cum anume pot gasi calea catre succes, Florin Grozea a reusit sa discute cu copiii despre ce inseamna reusita si cum anume pot acestia sa ia alegerile cele mai potrivite si sa isi urmareasca idealurile.

Celebra actrita Ana Ularu le-a povestit cu sinceritate celor prezenti despre contributia pe care au avut-o cartile in dezvoltarea sa personala si profesionala. In prima seara a conferintelor practice pentru tineri, renumita Mihaela Tatu, prezentatoare TV si trainer acreditat ANC, le-a dezvaluit secrete despre cum o dictie perfecta si o atitudine pozitiva le pot aduce job-ul de vis. Cristina Bazavan, jurnalist, a discutat despre educatie si despre rolul pe care l-au jucat cartile in cariera sa.

Citește și:

Lectura in sine nu e doar un mod de obtinere a cunostintelor, ci ar trebui sa devina un obicei. Obiceiul de a citi, ca si umorul, ne poate diferentia unii de altii. As promova asta pina in panzele albe. Nu m-as feri sa spun "E cool sa citesti" sau "Ce misto carte", daca stiu ca mesajul a ajuns unde trebuie. In era digitala, putem accepta multe schimbari, insa de citit, tot cu ochii citesti. Si cu inima.", i-a incurajat Corina Ozon pe tineri.

Vineri, la finalul seriei de conferinte, a fost desemnat prin tragere la sorti castigatorul locului gratuit in Tabara Coolturala BookLand. Apoi alti liceeni norocosi, cate unul in fiecare oras in care BookLand Evolution va poposi pana pe 5 iunie, vor avea sansa sa petreaca o vara de neuitat in tabara.

Aventura culturala continua si in alte 11 orase, caravana Conferintelor practice, in perioada imediat urmatoare, aceste conferinte desfasurandu-se la Brasov.

Citește și:

Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie - 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie tinerilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.