Setari Cookie-uri

Noutati de la Chic Roumaine!

Rochii de vara cusute manual si ii vesele cu maneca scurta

comunicat de presa:

Pentru ca anotimpul calduros ne va incanta curand, Chic Roumaine aduce noutati de vara! Rochiile vaporoase din bumbac 100%, cusute manual, sunt ideale pentru zilele calde care se apropie. Din noua colectie nu lipsesc nici iile cu maneca scurta, cusute in culori vesele, ce pot intregi o tinuta aparte, foarte chic.
Pe langa modelele prezentate, Chic Roumaine propune si realizarea de modele personalizate dupa gustul si simtul artistic al fiecarei cliente.

Iile si camasile traditionale de la Chic Roumaine sunt realizate din tesaturi fine de bumbac si in, brodate cu fire de bumbac sau matase, naturale 100%. In colectia Chic veti regasi si elementele care au revolutionat designul iilor de acum doua secole si au innobilat o parte insemnata a modelelor din Arges : margelele, fluturii si firul metalic.

Modelele Chic Roumaine, fie ca sunt ii, poale, rochii, veste sau camasi , sunt cusute si brodate manual, vibrand cu fiecare cusatura datorita maiestriei si pasiunii femeilor de la tara.

Citește și:

Rochia din panza de in, special creata pentru zilele toride de vara este cu adevarat speciala si in acelasi timp foarte rafinata, piesa vestimentara perfecta pentru ca tu sa devii speciala. Brodata manual, cu fire mouline, aceasta rochie va scoate in evidenta cu usurinta feminitatea oricarei doamne sau domnisoare dornice sa etaleze o tinuta ce va intoarce toate privirile.

Propunerile de styling regasite pe site-ul www.chicroumaine.com au menirea de a atrage atat segmentul de public care rezoneaza cu piesele la nivel simbolistic, cat si segmentul mult mai tanar, doritor sa ofere look-ului sau o nota etno, plina de simboluri.

Ia romaneasca a cucerit prin rafinamentul broderiei si maiestriei artistice. A reprezentat intotdeauna un izvor nesecat de inspiratie pentru artisti romani de aici sau de peste hotare, iar pictori renumiti asemeni lui Matisse si Grigorescu au imortalizat frumusetea iei romanesti in tablourile lor. La fel si designeri celebrii ca Jean Paul Gaultier, Yves Saint Laurent sau Tom Ford au etalat pe podiumuri creatiile lor inspirate de gratia costumului popular romanesc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.