Setari Cookie-uri

Noi workshop-uri de stil cu Raluca Dobrovolschi

Consultantul de imagine Raluca Dobrovolschi va sustine doua noi workshop-uri din seria Declaratii de Stil.

Comunicat de presa

Consultantul de imagine Raluca Dobrovolschi va sustine doua noi workshop-uri din seria Declaratii de Stil: Cum facem cumparaturi in mod inteligent si Tendinte Primavara-Vara 2015, in cadrul pop-up shop-ului organizat de Band of Creators si gazduit de Artmark (str. C.A. Rosetti, nr 5), pe 28 si 29 martie.

Sambata, 28 Martie, ora 15:00, Raluca Dobrovolschi propune o discutie despre ceea ce face diferenta intre piese vestimentare aparent asemanatoare, despre articolele esentiale ale garderobei feminine actuale si tendinte sezoniere, modul in care sa fie planificat bugetul si cum sa fie exersate/adaptate obiceiurile de cumparare.

"Daca vi se intampla adesea ca rochia cumparata cu atata entuziasm (si dintr-un impuls greu de stapanit) sa ramana nepurtata, cu eticheta inca atasata, sezoane la rand, pana cand, in final, sa fie eliminata din garderoba sau daca mergeti hotarate sa faceti o achizitie noua, dar dupa doua ore de cautari asidue, nu va puteti decide asupra celei mai potrivite posete (atemporala si totusi actuala, originala, dar sobra, mica, dar incapatoare) e momentul sa aflati Cum facem cumparaturi in mod inteligent."

Citește și:

Duminica, 29 Martie, ora 12:00, are loc workshop-ul Tendinte Primavara-Vara 2015. Consultantul vestimentar Raluca Dobrovolschi va invita sa analizati directia generala in care se indreapta industria modei, dar mai ales, sa vedeti cum puteti integra in garderoba existenta, denimul si franjurii, carourile si culorile pastelate, incaltamintea sport si imprimeurile psihedelice.

Inscrierile pentru cele doua workshop-uri se fac la contact@ralucadobrovolschi.ro sau band@bandofcreators.com . Pretul fiecarui workshop: 90 lei/pers.

foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.